ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ

Του Θανάση Αποστόλου

Με τα χρήματα που θα κερδίσετε μπορείτε να ξεκινήσετε ένα από τα πακέτα εξασφάλισης της BetterGlobe και να εξασφαλίσετε ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Δείτε περισσότερα για τα πακέτα εξασφάλισης  εδώ

Μερικοί καπνιστές λένε:«Τι να μου κάνει ένα βιβλίο; Το μόνο που χρειάζομαι είναι θέληση».

Όμως 8 στους 10 θΕΛΟΥΝ να το κόψουν. Πόσοι από αυτούς τα καταφέρνουν; Ελάχιστοι, μετά από πολλές προσπάθειες και συνήθως με μεγάλο ψυχολογικό κόστος. Στόχος του βιβλίου δεν είναι απλά να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα. Αυτό μάλλον το έχετε πετύχει και μόνοι σας αρκετές φορές… Η φιλοδοξία του βιβλίου που κρατάτε είναι πολύ μεγαλύτερη. Είναι να σας βοηθήσει να το κόψετε ΕΥΚΟΛΑ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, αλλάζοντας τη ζωή σας με τρόπο που θα σας μείνει αξέχαστος!

Η εργασία αυτή είναι αποτέλεσμα πολύχρονης εντατικής έρευνας που έκανε ο συγγραφέας (πρώην μανιώδης καπνιστής), καθώς προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει ένα αποτελεσματικό τρόπο για να κόψει το κάπνισμα χωρίς να χρειαστεί να υποφέρει.

Εκτός από πρακτική βοήθεια στη διακοπή του καπνίσματος, το βιβλίο προσφέρει μεγάλη αναγνωστική απόλαυση και ενδιαφέρουσες εφαρμόσιμες γνώσεις ψυχολογίας, γι αυτό διαβάζεται με ευχαρίστηση και από πολλούς μη καπνιστές.

Σημ. Έπεσα τυχαία πάνω στην ιστοσελιδα τον Μάρτιο του 2008. Είχα κάνει κι εγώ πολλές φορές απόπειρες να το…. κόψω. Διαβάζοντας το βιβλίο ήταν σαν να έκανα αναδρομή στο παρελθόν μου και σε όλες τις τεχνικές και τα ψέμματα που εφεύρισκα για να το ξαναρχίζω. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που κάπνισα! Άρχισε για μένα μία νέα ζωή στην κυριολεξία ξαναγεννήθηκα.

Συγχαρητήρια στον συγγραφέα Θανάση Αποστόλου……. (Περικλής Διδασκάλου)

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία και κατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο από εδώ αν και είμαι σίγουρος ότι όοπως κι εγώ θα το αγοράσετε γιατί είναι πολυ ενδιαφέρον. Επίσης είναι το καλυτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα δέντρα…..