Το όραμα και οι στόχοι μας

“Περισσότερα για την καταπολέμηση της φτώχειας στην Αφρική από οποιαδήποτε άλλη ΜΚΟ.”

Ερμηνεύοντας το όραμά μας

Δεν πιστεύουμε στην ελεημοσύνη, αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βοηθήσουν τους εαυτούς. Η υποστήριξή των φτωχών στην Αφρική συνεπώς βασίζεται στις επιχειρηματικές αρχές, ώστε να μπορούν οι ίδιοι να συνεχίσουν την έξοδό τους τους από τη φτώχεια. Έχουμε επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς τομείς, τους οποίους θεωρούμε ότι αποτελεί τόσο τους πιο σημαντικούς όσο και αποτελεσματικούς για να επιτύχουμε το όραμά μας.

Δενδροφύτευση

Η αφρικανική έρημος εξαπλώνεται νότια με ταχύτητα περίπου 600 μέτρα ανά έτος. Αν δεν φυτευτούν αρκετά δέντρα στα όρια της ερήμου κατά τα επόμενα 20-30 έτη, δεν θα υπάρχει αρκετή καλλιεργήσιμη γη διαθέσιμη για τους αγρότες.

Εκτός από την παρεμπόδιση της εξάπλωσης της ερήμου μακρύτερα, η μαζική δενδροφύτευση βοηθά επίσης στην πρόληψη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία θεωρούμε ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

  • Ο στόχος είναι να φυτευτούν πέντε δισεκατομμύρια δένδρα στην Αφρική.
Μικροχρηματοδότησεις για φτωχούς αγρότες

Ογδόντα τοις εκατό του πληθυσμού της Αφρικής αποτελείται από φτωχούς αγρότες, και το 80% από αυτούς ζουν με λιγότερο από 1 δολάριο την ημέρα. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας στην Αφρική, θα πρέπει να βοηθήσουμε φτωχούς αγρότες να πάρουν μικροδάνεια για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους να πάρουν ένα καλό κέρδος από τις εκμεταλλεύσεις τους.

  • Στόχος μας είναι να είναι η μεγαλύτερη πηγή χρηματοδότησης μικρής κλίμακας για τους φτωχούς αγρότες της Αφρικής.
Εκπαίδευση

Αν τα παιδιά στην Αφρική δεν έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν παιδεία και εκπαίδευση, η φτώχεια δεν μπορεί ποτέ να ξεπεραστεί. Γνωρίζουμε ότι η φτώχεια και η διαφθορά πάνε χέρι-χέρι. Μαθαίνουμε τα παιδιά και τους νέους τη σημασία της ακεραιότητας, έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η διαφθορά. Η Child Africa δωρίζει την εφημερίδα Bingwa και το βιβλίο «Put Integrity First» στους μαθητές, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια των χωρών της Αφρικής.

 

  • Μέσω της Child Africa στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε περισσότερα σχολεία στην Αφρική από ό, τι οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός στο παρελθόν.

Δεν είναι ζήτημα «εάν» αλλά «πότε»

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε για τους στόχους μας, σε συνδυασμό με αυτό που προσφέρουμε στους πελάτες μας, προϋποθέτει μια ορισμένη αυτοπεποίθηση όσον αφορά την επίτευξη του πρώτου στόχου μας, και στη συνέχεια τα υπόλοιπα θα συνεχίσουν να πληρούνται επίσης.

Το πακέτο δωρεάς μας περιλαμβάνει υποστήριξη για τον στόχο μας μέσω μικροχρηματοδότησης και εκπαίδευσης. Βρισκόμαστε ήδη στο δρόμο μας για την επίτευξη του στόχου μας για τη δεντροφύτευση, οπότε θα κατασκευάσουμε περισσότερα σχολεία, θα αντιμετωπίσουμε τη φτώχεια, και θα προσφέρουμε περισσότερες μικροχρηματοδότησεις από ό, τι οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός έχει κάνει στο παρελθόν.

Έχουμε επίγνωση ότι το όραμά μας έχει μεγάλους στόχους. Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε πολλούς ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί στον αγώνα μας. Γνωρίζουμε επίσης ότι τα θέματα αυτά επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα, σχεδόν όλους τους ανθρώπους πάνω στη γη.

Αυτή η γνώση μας κάνει επίσης να αισθανόμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Μαζί, οι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα-το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεργαστούμε.

Ελάτε να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τους στόχους και το όραμά μας!

Ελάτε μαζί μας και βοηθείστε μας να επιτύχουμε τους στόχους μας και να εκπληρώσουμε το όραμά μας. Είναι βέβαιο ότι θα σημαίνει πολλά για σας επίσης.

  • Γίνετε πελάτης και αγοράστε αμέσως ένα δένδρο ή ένα πακέτο δωρεάς»