Εισαγωγικό βίντεο 4 λεπτών για το πως δουλεύουμε ηθικά, με βιώσιμο τρόπο και με μακροπρόθεσμους στόχους


Το όραμα και ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να μειώσουμε την φτώχεια και την διαφθορά στην Αφρική. Φυτεύουμε δέντρα στην ημιέρημο της ανατολικής Αφρικής, όπου δεν αναπτύσσεται τίποτα. Δημιουργούμε δουλειές, βοηθάμε τους αγρότες να αυξήσουν τα έσοδα από τη γη τους, χρηματοδοτούμε τράπεζες μικροδανείων, σχολεία και προγράμματα σχετικά με το νερό.

Είμαστε μια κενυάτικη δασική εταιρεία και μπορούμε να λειτουργήσουμε την επιχείρηση μας χάρη στα δέντρα και τα πακέτα δωρεών που αγοράζουν οι πελάτες μας. Ο κάθε πελάτης που έχει δέντρα μπορεί να επωφεληθεί από το κέρδη. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας για να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις. Μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά. Δείτε το εισαγωγικό βίντεο 4ʼ.



ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΔΕΝΤΡΑ BETTER GLOBE!


Γιατί να γίνεις πράσινος επενδυτής;

Η TPS προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα για επενδυτές που θέλουν να έχουν θετικό αντίκτυπο ενώ κατέχουν συνιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων που αυξάνονται σταθερά σε αξία με την πάροδο του χρόνου. Με το TPS, δεν αποκτάτε μόνο μια καινοτόμο εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων δέντρων που δημιουργεί αξία από βιώσιμες δασοκομικές δραστηριότητες και προϊόντα υψηλής ποιότητας τροπικής σκληρής ξυλείας. Βοηθάτε επίσης στη χρηματοδότηση προσπαθειών αναδάσωσης και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και της ακραίας φτώχειας.

Η παγκόσμια ζήτηση για τροπική σκληρή ξυλεία αυξάνεται ραγδαία, αλλά η προσφορά πηγαίνει προς την άλλη κατεύθυνση. Καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν περισσότερο την κλιματική αλλαγή και τους περιορισμένους φυσικούς πόρους που διατίθενται, γίνεται επίσης πιο δύσκολο να εξορύξουμε υψηλής ποιότητας ξυλεία από μαόνι από τροπικά δάση. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές για το μαόνι και τα δέντρα σκληρού ξύλου αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται στο μέλλον.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της TPS είναι ότι η εταιρεία διαχειρίζεται ήδη δέντρα που φυτεύτηκαν ήδη από το 2007. Έτσι, οι νέοι μέτοχοι θα ωφεληθούν σημαντικά νωρίτερα από εκείνους που αγόρασαν δέντρα από την Better Globe AS το 2006, καθώς αυτά τα δέντρα μαόνι χρειάζονται περίπου 15 έως 20 χρόνια για να ώριμος. Το ετήσιο μέρισμα προς τους μετόχους μπορεί να ξεκινήσει το 2030 ανάλογα με τις εξελίξεις και αναμένεται να είναι τα δύο τρίτα των ετήσιων κερδών. Και το υπόλοιπο ένα τρίτο που αναμένουμε θα υποστηρίξει τη μελλοντική ανάπτυξη, η οποία περιλαμβάνει τη φύτευση περισσότερων νέων δέντρων από τον αριθμό που συγκομίζεται.

Αναμένουμε ότι η TPS μπορεί να γίνει μια από τις πιο πράσινες και πιο κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες στο χρηματιστήριο στον κόσμο. Συνδυάστε το με υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης αξίας και έχετε έναν τέλειο συνδυασμό για κοινωνικά υπεύθυνους και πράσινους επενδυτές.

Γιατί να αγοράσετε σήμερα;

Κατά την άποψή μας, θα είναι πάντα η ιδανική στιγμή για να γίνετε μέτοχος στην TPS. Αυτό συμβαίνει επειδή συνολικά, πιθανότατα θα λαμβάνετε ετήσια μερίσματα από πολύ περισσότερα δέντρα από αυτά στα οποία αρχικά συνεισφέρατε αγοράζοντας Πακέτα Χορηγών ή Δωρεών από εμάς.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία διαχειρίζεται ήδη εκατομμύρια δέντρα όταν κάνετε την πρώτη σας αγορά. Επιπλέον, η TPS θα προσπαθήσει να ανακαλύψει πρόσθετα μέσα χρηματοδότησης της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων δενδροφύτευσης, πέρα ​​από τις συνεισφορές των πελατών μας. Μια λύση θα μπορούσε να είναι η χρήση βραχυπρόθεσμων δανείων για τη φύτευση 2 έως 5 φορές περισσότερων δέντρων από αυτά που υπάρχουν σήμερα. Αυτή είναι μια κοινή στρατηγική στη δασοκομία που μπορεί να αυξήσει γρήγορα τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία, συχνά εντός 5 ετών. Και δεν είναι μόνο ο αριθμός των δέντρων που αυξάνεται, αλλά και η συνολική βιομάζα θα αυξάνεται καθημερινά και θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη.

Τώρα, στο χρόνο πριν από την αναμενόμενη IPO, η αξία της εταιρείας προβλέπεται να βασίζεται στα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει. Αυτά είναι τέλεια νέα για τους πελάτες μας. Διότι η πρόθεση της TPS είναι να αποφύγει τη μείωση της αξίας της μετοχής. Εάν περισσότεροι πελάτες αγοράσουν τα προϊόντα μας και λάβουν μέρος σε επερχόμενες προσφορές, οι μετοχές ενδέχεται να χωριστούν για να διατηρηθεί η αξία τους και να αποφευχθεί η απομείωση καθώς εκδίδονται νέες μετοχές σε νέους επενδυτές.

Και ενώ κρατάτε το μερίδιό σας στην εταιρεία, τα δέντρα συνεχίζουν να μεγαλώνουν και να αυξάνονται σε αξία. Επιπλέον, το κόστος της ξυλείας προβλέπεται να αυξηθεί και υπάρχει επίσης η δυνατότητα να δημιουργηθεί περισσότερη αξία με την παραγωγή αγαθών με αυτήν. Και με τόσους πολλούς παράγοντες ανάπτυξης, είναι πιθανό να είναι πάντα η καλύτερη στιγμή για αγορά έως ότου η δημόσια εγγραφή και η ανοιχτή αγορά καθορίσουν την τιμή της μετοχής.

Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι αυτή η ευκαιρία είναι πιστή στο δημοφιλές κινέζικο ρητό: « Η καλύτερη εποχή για να φυτέψεις ένα δέντρο ήταν πριν από 20 χρόνια. Η δεύτερη καλύτερη στιγμή είναι τώρα. "

Αγοράστε τώρα και κάντε καλό στους άλλους και στον εαυτό σας!

Υποστηρίξτε τη δενδροφύτευση και την ανακούφιση από τη φτώχεια στην Ανατολική Αφρική με τα πακέτα χορηγών και δωρεών μας. Λάβετε μια οικονομικά καλή απόφαση για να βοηθήσετε οικογένειες που έχουν ανάγκη με την ευκαιρία να επωφεληθούν από τη μακροπρόθεσμη βιώσιμη και ηθική διαχείριση των δασών με την Tree Partner Solutions AB. Είναι φανταστικό να βοηθάς τους άλλους και το περιβάλλον. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε την πρώτη σας αγορά με την Better Globe AS και συνεισφέρετε σε έναν καλύτερο κόσμο σήμερα.

Δράστε τώρα - ξεκινήστε το πράσινο ταξίδι σας μαζί μας σήμερα!



© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300