Προτείνετε & Κερδίστε

Προτείνετε την Better Globe και πάρτε δώρο ένα πακέτο δωρεάς

Η Better Globe εργάζεται ως καθοδηγούμενη από την αγορά φιλανθρωπίας και δεν χρησιμοποιεί χρήματα για δαπανηρές διαφημίσεις, τηλεοπτικές διαφημίσεις ή ομάδες συμφερόντων. Η Better Globe εξαρτάται πλήρως από το να έχει ικανοποιημένους πελάτες που εκτιμούν ότι τα χρήματα που δίνουν και τα δέντρα που αγοράζουν χρησιμοποιούνται για αυτό που προορίζονται. Η Better Globe υπάρχει γιατί οι ικανοποιημένοι πελάτες μας λένε σε άλλους ανθρώπους για την Better Globe και αυτά που συνεισφέρει.

Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ ευγνώμονες και θέλουμε να επιβραβεύσουμε και να ενθαρρύνουμε. Πολλές οικογένειες είναι πελάτες και έχουν τις δικές τους δωρεές αλλά και τα δικά τους δέντρα.  Άλλοι λειτουργούν επιχειρηματικά ως πελάτες, άλλοι προσφέρουν στο προσωπικό τους και ίσως ακόμη και σε πελάτες της εταιρείας τους την ευκαιρία να γίνουν και δικοί μας πελάτες.

Η Better Globe δείχνει την εκτίμησή της παρέχοντας ένα δωρεάν πακέτο δωρεάς σε όσους έχουν βοηθήσει να διαδοθεί το έργο της. Μπορείτε να κερδίσετε μία επιπλέον δωρεά, που συμπεριλαμβάνει εκτός από δύο δικά σας δέντρα ως ιδιοκτήτης και επιπλέον δύο δεντρα, 500 λίτρα νερού, 1,50€ για τα σχολεία, και 1,50€ για την τράπεζα μικροδανείων. Μπορείτε να πάρετε αυτό το δωρεάν πακέτο κάθε μήνα, αν έχετε βρει έξι άλλους πελάτες που συνεισφέρουν στην Better Globe.

Πώς να λαμβάνετε ένα πακέτο δωρεάς το μήνα

Όταν ένα άλλο μέλος της οικογένειας, ένας συνάδελφος στο γραφείο, ή ένας φίλος γίνεται μέλος της Better Globe, το πρόσωπο αυτό πρέπει να εγγραφεί χρησιμοποιώντας τον αριθμό πελάτη που διαθέτετε. Με απλά λόγια,

  • Προτείνετε την Better Globe σε άλλους ανθρώπους.
  • Ζητάτε να συνδεθούν με την ιστοσελίδα της εταιρείας χρησιμοποιώντας το δικό σας αριθμό πελάτη στο τέλος. Εάν ο αριθμός σας είναι 12345, τότε “www.betterglobe.com/12345″
  • Οι ενδιαφερόμενοι διαβάζουν για την Better Globe.
  • Όποιος επιθυμεί επιλέγει να γίνει πελάτης της Better Globe και αγοράζει ένα δένδρο ή ένα πακέτο δωρεάς.
  • Από τη στιγμή που ο καινούριος πελάτης εγγράφηκε με το δικό σας αριθμό, η Better Globe ξέρει ότι εσείς προτείνατε αυτό το άτομο.
  • Όταν 6 νέοι πελάτες εγγραφούν με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνετε ένα δωρεάν πακέτο δωρεάς.

Δεδομένου ότι αυτά τα άτομα θα δωρίσουν και πάλι τον επόμενο μήνα, θα λάβετε το δωρεάν πακέτο σας, καθώς και για όσο εξακολουθούν να είναι οι πελάτες μας. Αν κάποιος σταματήσει να αγοράζει, μπορείτε απλά να βρείτε ένα νέο πρόσωπο.

Προτείνετε την Better Globe σήμερα!

.

Για να συστήσετε την Better Globe, πρέπει πρώτα να έχετε γίνει ένας πελάτης και να αγοράσετε ένα δέντρο ή πακέτο δωρεάς. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες, παρακαλώ μην διστάσετε να  επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email ή ακόμα και τηλεφωνικώς.

Γίνετε πελάτης και αγοράστε ένα δένδρο ή πακέτο δωρεάς τώρα.