Ζητούνται Πρέσβεις

Ελάτε μαζί μας και γίνετε μέλη της Better Globe

Θα θέλατε να λάβετε μέρος σε  κάτι σημαντικό όπως στην καταπολέμηση της φτώχειας στην Αφρική και να κερδίσετε χρήματα, ταυτόχρονα; Είτε θέλετε να βοηθήσετε την καταπολέμηση της φτώχειας, είτε να είστε αφεντικό του εαυτού σας, ή απλά θέλετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα, μπορείτε να τα κάνετε  όλα αυτά  με το να γίνετε ένας πρεσβευτής για την Better Globe.

Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά, και ο καθένας που αγοράζει ή πωλεί τα προϊόντα βοηθάει έναν σημαντικό σκοπό, ενώ κερδίζει μία μηνιαία επιστροφή από την πώληση των προϊόντων μας. Μπορείτε να βοηθήσετε:

  • εμποδίζοντας την ξηρότητα του εδάφους και τους κινδύνους απερήμωσης »
  • στηρίζοντας τους γεωργούς στην Αφρική για να γίνουν ανεξάρτητοι και να κερδίσουν τα προς το ζην»
  • χτίζοντας σχολεία και παρέχοντας εκπαίδευση στα φτωχά παιδιά της Αφρικής»
  • μειώνοντας την παγκόσμια απειλή της αλλαγής του κλίματος με το να βοηθήσετε στην απορρόφηση του άνθρακα»
  • δίνοντας στους φτωχούς πρόσβαση σε πόσιμο νερό »

Ως πρεσβευτής βοηθάτε την Better Globe να πωλήσει πακέτα δωρεάς και δέντρα στους πελάτες σας. Οι πελάτες σας λαμβάνουν τις αποδόσεις τους και εσείς παίρνετε ποσοστά από τις πωλήσεις. Διαβάστε περισσότερα για το πώς λειτουργούν οι αποδόσεις»

Ο μισθός σας βασίζεται σε ένα πράγμα μόνο-τον αριθμό των δένδρων ή πακέτων δωρεάς που αγοράζουν οι πελάτες σας. Η διαδικασία μας είναι εύκολη να κατανοηθεί, εύκολη να εξηγηθεί, και απλή στο να επικοινωνήσει την αξία της. Όταν έξι από τους πελάτες σας αγοράζουν πακέτα δωρεάς κάθε μήνα, θα λάβετε ένα μπόνους με τη μορφή ενός δωρεάν πακέτου δωρεάς για εσάς. Διαβάστε περισσότερα »

Οι πρεσβευτές της Better Globe εργάζονται ως ανεξάρτητοι πωλητές και μπορούν αμέσως να αρχίσουν να δημιουργούν τις δικές τους οργανώσεις με πωλήσεις σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Η Better Globe έχει πελάτες σε όλα τα μέρη του κόσμου, και αυτό που τους προσφέρουμε είναι απλά η δυνατότητα να αγοράσουν δέντρα και να κάνουν δωρεές ή να μπορούν να γίνουν οι ίδιοι πρεσβευτές για ένα πραγματικά καλό σκοπό.

Η συνεργασία με την Better Globe

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε πρεσβευτής, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο «Θέλω να γίνω Πρέσβης τώρα» για να κάνετε μία αίτηση ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε καλύτερα.