Μέλος-Δωρητής

Αγοράστε πακέτα δωρεάς της Better Globe

Το πακέτο δωρεάς είναι το προϊόν για το οποίο είμαστε περισσότερο περήφανοι – είναι επίσης αυτό που μας κάνει εντελώς μοναδικούς στον κόσμο. Αγοράζοντας ένα πακέτο δωρεάς, βοηθάτε να μειωθεί η απειλή της κλιματικής αλλαγής, να μειωθεί η φτώχια στην Αφρική, να δημιουργηθούν δουλειές, να δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία να πάνε σχολείο και επίσης να πίνουν καθαρό νερό – ενώ να κερδίζετε χρήματα από αυτό!

 

Το πακέτο δωρεάς τηε Better Globe είναι φιλανθρωπία με προσανατολισμό στην αγορά στην καλύτερή του μορφή. Το πακέτο δωρεάς είναι φτιαγμένο να επιλύει έναν αριθμό προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Το πακέτο δωρεάς αποτελείται απο τα παρακάτω:

Δωρίζονται δύο δέντρα

.

.

Δωρίζονται δύο δέντρα σε φτωχούς αγρότες οι οποίοι μένουν κοντά στις φυτείες μας ή σε έναν από τους πολλούς οργανισμούς που σχετίζονται με στόχους παρόμοιους με τους δικούς μας. Διαβάστε περισσότερα για την δεντροφύτευση»

.

.

.

.

500 λίτρα νερό

.

Κάθε πακέτο δωρεάς περιέχει 500 λίτρα/ 130 γαλόνια νερού, το οποίο δίνεται σε χωρικούς. Άνρθωποι και ακόμη και η μικρότερη φάρμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το νερό.Διαβάστε περισσότερα για το θέμα του νερού»

.

.

.

 

€ 1.50 για σχολικές δραστηριότητες

.

€ 1.50 θα δωρηθεί σε ένα ειδικό κεφάλαιο που χρησιμοποιείται για να χτιστουν καινούργια σχολεία και να ανακαινισθούν τα υπάρχοντα κοντά στις φυτείες. Έμμεσα, οι οικογένειες κοντά στις φυτείες θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο και να αποκτήσουν εκπαίδευση.

Μάθετε περισσότερα για τη δουλειά μας με τα σχολεία και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.»

.

.

€ 1.50 για την μικρο-πίστωση επιχειρήσεων

.

€ 1.50 από κάθε πακέτο δωρεάς  είναι καθορισμένο για την μικρο-πίστωση και την μικρο-χρηματοδότηση. Δώστε την ευκαιρία σε αγρότες να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν μικρο-δάνεια που τους επιτρέπουν να συντηρήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους. Διαβάστε περισσότερα για τις μικρο-πιστώσεις επιχειρήσεων»

.

.

Δύο δέντρα σε εσάς με επιστροφή

.

Δύο δέντρα που θα ανήκουν σε εσάς φυτεύονται σε μια φυτείας της Better World. Αυτά τα δέντρα θα σας δώσουν επιστροφή στην πάροδο 20 ετών, ξεκινώντας από τον πέμπτο χρόνο.Διαβάστε περισσότερα για την σοδειά των δέντρων.»

.

.

.

Όλα τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται για μόνο 49 ευρώ!

Η τιμή του πακέτου δωρεάς το οποίο περιέχει όλα τα παραπάνω είναι μόνο 49 ευρώ. Άλλα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Τα δέντρα απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, έτσι μειώνουν την απειλή κλιματικής αλλαγής.
  • Το πακέτο δωρεάς σας δίνει μια ευκαιρία – αν αγοράσετε ένα πακέτο το μήνα, εσείς και η οικογένειά σας ή η επιχείρησή σας μπορείτε να γίνετε κλιματικά ουδέτεροι.

Οι ρίζες των δέντρων δένουν το χώμα, προλαμβάνοντας την διάβρωση του εδάφους, η οποία με τη σειρά της μειώνει την ερημοποίηση.

Αγοράστε ένα πακέτο δωρεάς σήμερα!

.

Προτείνουμε όλοι οι πελάτες μας να εγγραφούν στο πακέτο δωρεάς μας, γιατί ξέρουμε ότι η μακροπρόθεσμη δέσμευση κάνει όλη τη διαφορά

Αν αποφασίσετε να μην κάνετε τίποτα όμως, έχετε 14 ημέρες για να αποσυρθείτε πλήρως σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο.

Αγοράστε ένα πακέτο δωρεάς σήμερα εδώ »