Σύνταξη

Μέσω της δυνατότητας του προγράμματος αυτόματης  μηνιαίας αγοράς δέντρων της Better Globe σας δίνετε η δυνατότητα να θεμελιώσετε και να εξασφαλίσετε την δική σας επιθυμητή σύνταξη και εφάπαξ καθώς και να συμμετέχετε στα κέρδη με Εφάπαξ αγορές δέντρων.
Υπάρχουν ήδη έτοιμαι κάποια πακέτα προγραμμάτων τα οποία καλύπτουν πάγιες ανάγκες.  Διπλασιάστε ή τριπλασιάστε τα ποσά αναλόγως για να τα προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Αν πάλι δεν βρείτε αυτό που θέλετε μπορείτε να μας στείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας τις προτιμήσεις σας  και να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα στις δικές σας απαιτήσεις.
Πακέτο εξασφάλισης σύνταξης με 0,5€ την ημέρα

Αν αγοράζατε αυτόματα 1 δέντρο BG τον μήνα το μηνιαίο κόστος αγοράς σας θα είναι  15€. Μετά την 5η χρονιά το ετήσιο κόστος 180€ αγοράς των 12 δέντρων σας μειώνεται σταδιακά και μηδενίζεται από τα  κέρδη 15% των καρπών αραβικού κόμμι κ.α.!   Έτσι τα δέντρα σας  συνεχίζουν να αγοράζονται και να προστίθενται στην ιδιοκτησία σας και ταυτόχρονα αρχίζετε να εισπράττετε ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ!
Την 20η χρονιά θα κοπούν τα 12 δέντρα που αγοράσατε την 1η χρονιά και θα πουληθεί η ξυλεία τους. Το κάθε δέντρο παράγει 0,5 κυβικό μέτρο καθαρής τροπικής ξυλείας που σήμερα πληρώνει 150€.Ετσι θα πάρετε συνολικά 1.800€ ή 150€ τον μήνα .Αλλά αυτό το ποσό θα παίρνατε αν δεν ανέβαινε καθόλου η καθαρή τιμή της ξυλείας. Πιθανότητα τελείως εξωπραγματική; Δεν συμφωνείτε; Σε αυτό το ποσό λοιπόν θα προστεθεί και ένα σημανιτκό Bonus που θα προκύπτει από την καθαρή** αύξηση της τιμής ξυλείας. Και αυτό θα γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο. Δεν τελειώνει ποτέ!  Κληρονομείται και μεταβιβάζεται στα παιδιά και στα εγγόνια σας!
Κάθε χρόνο θα αγοράζονται 12 δέντρα και θα κόβονται 12 δέντρα. Θα έχετε δηλαδή MONIMA μία φυτεία από 192 δέντρα που θα σας δίνουν κέρδος από καρπό και ξυλεία! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
Βρείτε λοιπόν τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ παράγοντα Latte και εξασφαλίστε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ επιθυμητή σύνταξη!
* καθαρή τιμή ξυλείας είναι η τιμή που προκύπτει αφού αφαιρεθεί το κόστος κοπής,επεξεργασίας και μεταφοράς της ξυλείας.
Κάντε κλικ στο κουμπί για να δείτε την πλήρη ανάλυση του προγράμματος !