Συχνοί Προβληματισμοί ενδιαφερόμενου Πρέσβη

[Ερωτήσεις Πελάτη]

Δεν έχω πολύ χρόνο.

Δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να ασχοληθείς αποτελεσματικά με την Better Globe. Δεν πρέπει εσύ να φτιάξεις το σύστημα παρουσιάσεων και εκπαιδεύσεων, ούτε πρέπει εσύ να φτιάξεις επιχειρηματικά εργαλεία προώθησης και εκπαίδευσης. Αυτά ήδη υπάρχουν! Εσύ απλά πρέπει να αφιερώσεις μόνο μερικές ώρες τη βδομάδα για να γνωστοποιήσεις την ιδέα της Better Globe σε μερικούς φίλους και γνωστούς. Αυτοί θα πράξουν το ίδιο, και η από πάνω γραμμή αναδοχής το ίδιο, και σιγά-σιγά θα δημιουργηθεί το δικό σου δίκτυο.

Δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο!

Πρέπει να κάνεις κάτι ΑΜΕΣΑ για να αλλάξει αυτό! Η μόνη μέθοδος να κερδίσεις χρόνο χωρίς να μειωθούν τα ήδη στριμωγμένα εισοδήματα είναι μέσα από το παθητικό εισόδημα. Το παθητικό εισόδημα είναι το εισόδημα το οποίο συνεχίζει να έρχεται και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας που το δημιούργησε. Υπάρχουν 2 είδη παθητικών εισοδημάτων:

  • Παθητικό εισόδημα το οποίο προέρχεται από την παραγωγικότητα ή τις αγορές άλλων ανθρώπων (υπαλλήλων, συνεργατών, πελατών, κτλ). Π.χ. αν είσαι συγγραφέας τότε πληρώνεσαι δικαιώματα κάθε φορά που κάποιος αγοράζει το βιβλίο σου χωρίς να πρέπει εσύ να το ξαναγράψεις! Ή αν είσαι επιχειρηματίας πληρώνεσαι μέρος από την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σου χωρίς να πρέπει να ξαναφτιάξεις την επιχείρηση σου, και
  • Παθητικό εισόδημα το οποίο προέρχεται από υφιστάμενα κεφάλαια (τόκος χρημάτων σε τράπεζα, αγορά και μεταγενέστερη πώληση ακινήτου, αγορά και ενοικίαση ακινήτου, κτλ). Π.χ. αν χτίσεις ένα σπίτι και μετά το ενοικιάσεις, κάθε μήνα πληρώνεσαι ενοίκιο χωρίς να πρέπει να το ξαναχτίσεις!

Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει σχεδόν ποτέ την ευκαιρία πρόσβασης σε παθητικό εισόδημα. Ούτε διάσημος συγγραφέας ή καλλιτέχνης είναι, ούτε μεγαλοεπιχειρηματίας είναι, ούτε έχει ακίνητη περιουσία από την οποία να πληρώνεται ενοίκια!

Στην Better Globe, όμως, μπορείς να απολαμβάνεις και από τα 2 είδη παθητικών εισοδημάτων.
Ως Πρέσβης
, με τη δημιουργία δικτύου συνεργατών και πελατών απολαμβάνεις την 1η μορφή παθητικού εισοδήματος, και ως Ιδιοκτήτης ή Μέλος την 2η μορφή παθητικού εισοδήματος φτιάχνοντας σιγά-σιγά τη δική σου περιουσία δέντρων. Αυτή είναι η μοναδική σίγουρη και εφικτή από όλους φόρμουλα απόκτησης παθητικού εισοδήματος και περισσότερου χρόνου χωρίς συρρίκνωση εισοδήματος.

Δεν ξέρω πολλά άτομα!

Η Better Globe λειτουργεί με βάση το δυαδικό σύστημα. Σ' αυτό το σύστημα ο κάθε πρέσβης χρειάζεται να κάνει μόνο 2 συνεργάτες. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και 1 συνεργάτης είναι αρκετός!

Δεν μπορώ να πουλώ!

Όταν κάποιος σκέφτεται την πώληση σκέφτεται ότι πρέπει να «πείσει» τον άλλον να αγοράσει κάτι που δεν του αρέσει ή που δεν χρειάζεται πραγματικά! Στην Better Globe δεν ψάχνουμε για τέτοιου είδους ανθρώπους!
Στην Better Globe πρώτα και πάνω απ' όλα, πρέπει εσύ να είσαι ένας ευχαριστημένος πελάτης, και μετά, αυτό που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις είναι κάτι που έμαθες να κάνεις πολύ καλά από τότε που ήσουν μικρό παιδί, όμως ποτέ δεν σε πλήρωσε κανένας για αυτό!
Να συστήσεις στους γνωστούς και στους φίλους σου κάτι που εσύ βρίσκεις εξαιρετικό και χρήσιμο! Όταν τους δείχνεις με ενθουσιασμό το καινούργιο σου κινητό τηλέφωνο, ή όταν τους μιλάς για την καταπληχτική ταινία που είδες τις προάλλες, ή όταν τους συστήνεις ένα καινούργιο εστιατόριο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν, εσύ εκείνη την ώρα τι κάνεις; Πουλάς; Όχι!
Απλά μοιράζεσαι μαζί τους την δική σου εμπειρία!

Αν αυτοί τελικά αγοράσουν αυτό το κινητό, ή πάνε να δούνε την ταινία που είδες, ή αν επισκεφθούνε τελικά το εστιατόριο που τους σύστησες, τότε εσύ χωρίς να το καταλάβεις έκανες μια πώληση για την οποία δεν θα πληρωθείς ποτέ!
Η Better Globe επέλεξε να πληρώνει τους ευχαριστημένους της πελάτες για τις συστάσεις τους!
Αυτό είναι πιο δίκαιο και πιο λογικό. Δεν συμφωνείς; Η Better Globe συνδυάζει τη φιλανθρωπία και την προστασία του περιβάλλοντος, με την σίγουρη οικονομική εξασφάλιση όσων συμμετέχουν!
Ειλικρινά, ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση;

Δουλεύει αυτό το σύστημα προώθησης;

Βεβαίως! Κάνει ήδη πάνω από 150$ δισεκατομμύρια τζίρο τον χρόνο, και έχει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας!

Μπορώ εγώ να τα κάνω;

Το πιο πιθανόν ΝΑΙ! Η εξασφάλιση σου είναι πως πρέπει να σου δώσουμε αποτελεσματικά εργαλεία και να σε διδάξουμε να είσαι αποτελεσματικός για να κερδίσουμε και εμείς χρήματα!

Θέλω να το σκεφτώ.

Αν δεν ρωτήσεις άτομα που είναι ήδη πρέσβεις και έχουν τις εμπειρίες τους, από ποιον θα μάθεις πως είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είσαι Πρέσβης, Ιδιοκτήτης/Αγοραστής, ή Μέλος/Δωρητής; Από άτομα που σε αγαπούν όμως δεν γνωρίζουν τίποτα για την Better Globe; Για τον περισσότερο κόσμο οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συγγενείς του έχουν την τάση να του λένε «Αυτό μην το κάνεις!» ή «Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις!» Μια μεγάλη αλήθεια της ζωής όμως, είναι πως, ο μόνος που ξέρει τι πραγματικά μπορείς να κάνεις ή όχι είναι ΕΣΥ!

Αν δεν πετύχω ως Πρέσβης;

Ακόμη κι αν δεν πετύχεις ως Πρέσβης θα είσαι τουλάχιστον οικονομικά κερδισμένος λόγω της απόδοσης των δέντρων σου! Από την άλλη, αν πετύχεις, μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να «εξαγοράσεις» την ελευθερία σου, κι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα!

Δεν έχω τα λεφτά σήμερα.

Μπορείς να κρατήσεις μια θέση με 1 δέντρο 15€ ή ακόμη καλύτερα, να ξεκινήσεις την πρόκριση σου ως Πρέσβης με μια εισφορά 49€ ή με τα 10 δέντρα σε μια συναλλαγή. Όποτε μπορέσεις συμπληρώνεις τα υπόλοιπα!