ΑρχικήΔείτε το Βίντεο σε μεγαλύτερη ανάλυση

Με την BetterGlobe συμβάλλετε σε έναν καλύτερο κόσμο ενώ κάνετε κάτι καλό και βγάζετε χρήματα ταυτόχρονα!

Πως δουλεύουμε

Στην Better Globe, αντιμετωπίζουμε μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας. Μέσω της δενδροφύτευσης, της κατασκευής σχολίων και της παροχής μικροχρηματοδοτήσεων, χτίζουμε έναν πιο σταθερό και καλύτερο κόσμο για όλους μας.
Διαβάστε περισσότερα ή παρακολουθείστε την παραπάνω ταινία: »

Τι μπορείτε να κάνετε

Την ώρα που τα προβλήματα της φτώχειας, του αναλφαβητισμού, της αποδάσωσης και της κλιματικής καταστροφής έχουν λάβει γιγαντιαίες διαστάσεις, χρειαζόμαστε τη βοήθεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
Διαβάστε περισσότερα »

Σχετικά με την Better Globe

Η Better Globe είναι μία παγκόσμια εταιρεία με πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες που δραστηριοποιείται κυρίως στην Κένυα και την Ουγκάντα. Στόχος μας είναι να φυτέψουμε 5 δισεκατομμύρια δένδρα και να κάνουμε περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον οργανισμό ή φορέα για τη μείωση της φτώχειας και την κατασκευή σχολικών κτιρίων. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο μέσα από ευεργετικές πράξεις.

Καταρχήν ασχολούμαστε με δασοκομικά έργα- δενδροφύτευση και εγκατάσταση φυτειών σε ξηρές ημιερήμους όπου σήμερα τίποτα δεν φύεται ή καλλιεργείται. Δημιουργούμε δουλειές και αναπτύσσουμε μικρές και λειτουργικές κοινότητες. >Διαβάστε περισσότερα για το πώς δουλεύουμε »

Για να πετύχουμε το στόχο μας για πρωτοφανή μείωση της φτώχειας όπως ποτέ άλλοτε στα χρονικά δεδομένα με την παράλληλη φύτευση 5 δισεκατομμυρίων δένδρων, χρειαζόμαστε όχι μόνο τη βοήθεια χιλιάδων ανθρώπων να αγοράσουν τα δένδρα μας και τα πακέτα δωρεάς, αλλά και τη συμμετοχή ανθρώπων που θέλουν να εμπλακούν στο έργο μας. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο >διαβάστε περισσότερα για το πώς μπορείτε να γίνετε μέλη
και να συνεργαστείτε μαζί μας.
»

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στις υπηρεσίες μας,
Lennart Göthe, επίσημος εκπρόσωπος της εταιρείας στη Σουηδία