Σημαντικά νέα για τους πολύτιμους πελάτες της BetterGlobe!

From Images

From Images

Σημαντικά νέα για τους πολύτιμους πελάτες της BetterGlobe!

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Better Globe, βρίσκεται επί του παρόντος, σε μια σημαντική και απαραίτητη αναδιάρθρωση σε συνεργασία με τηω Tree Partner Solution AB στη Σουηδία για να βελτιώσει τις υπηρεσίες μας για όλους τους πελάτες. Αρχικά, είχαμε προγραμματίσει να αυξήσουμε την τιμή των δέντρων μας από 20€ σε 27€ μέχρι τις 15 Μαρτίου για να υποστηρίξουμε αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, πρόσφατα συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε ακόμα να καλύψουμε τις προθεσμίες μας χωρίς να αυξήσουμε τις τιμές.

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την αύξηση των τιμών μέχρι τις 30 Απριλίου, η οποία είναι η ίδια ημερομηνία με την οποία αρχίζει διαδικασία μετατροπής των πιστοποιητικών δέντρων σε μετοχές. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή των δέντρων θα παραμείνει στα 20€ έως τις 30 Απριλίου. Μέχρι αυτή την ημερομηνία, θα μοιραστούμε μαζί σας όλα τα συναρπαστικά οφέλη και λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί στη συνέχεια και πώς θα σας ωφελήσει.

Ζητούμε συγνώμη που δεν παρέχουμε αρκετές πληροφορίες κατά το παρελθόν έτος. Ωστόσο, έπρεπε να αφιερώσουμε χρόνο για να διευκρινίσουμε νομικά θέματα που ήταν ζωτικής σημασίας για την αναδιάρθρωσή μας, τα οποία δεν μπορούσαν να μοιραστούν δημόσια. Τώρα, έχουμε ένα σαφές σχέδιο που προχωράει και είμαστε σίγουροι ότι θα είστε ενθουσιασμένοι για τις θετικές αλλαγές που βρίσκονται μπροστά.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα αποδώσει! Θα σας κρατήσουμε ενήμερους με τακτικά ενημερωτικά δελτία, οπότε φροντίστε να παρακολουθήσετε για να παραμείνουν ενημερωμένοι για την πρόοδό μας.

Κάντε μια υπέροχη μέρα!
From ImagesRino Solberg
Chairman/CEO
Better Globe Group
P.O.Box 410 NO-1502 Moss, NORWAY
Mob. +47 4644 7606
Email: rino@betterglobe.com
Web: www.betterglobe.com


Εάν θέλετε να αισθανθείτε καλά, κάντε κάτι για τους άλλους www.childafrica.org

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300