Συνεργασίες

From Images

Κανείς ποτέ δεν πέτυχε μόνος του. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στις συνεργασίες μας με εταιρείες, πανεπιστήμια,τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς.

Συνεργαζόμαστε με πολλούς διαφορετικούς εταίρους για τη διαχείριση διαφόρων τμημάτων της επιχείρησής μας. Είμαστε μια κενυάτικη δασική εταιρεία και υπάρχουν πολλές πτυχές των δραστηριοτήτων μας που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε μόνοι μας. Συνεπώς συνεργαζόμαστε, μεταξύ άλλων, με τις ακόλουθες εταιρείες και οργανισμούς:

 • KenGen – με μια απλή σύγκριση, μπορεί κανείς να πει ότι το KenGen είναι το κενυάτικο ισοδύναμο της σουηδικής εταιρείας ενέργειας Vattenfall. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ενέργειας στην Κένυα και συνεργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε, μεταξύ άλλων, λάβει γη για την επερχόμενη βιομηχανία κατεργασίας ξύλου. Σε αντάλλαγμα, το KenGen, ανάμεσα σε άλλα, είχε το όφελος της μείωσης της διάβρωσης του εδάφους και της δυνατότητας απασχόλησης πολλών ανθρώπων στα φράγματα του.
  Τα αντίστοιχα ιδρύματα συνεργάζονται και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα διάφορα προγράμματα μας, στην ιστοσελίδα του Οργανισμoύ KenGen
 • Bamburi / Lafarge – ξεκινήσαμε την “Πρόσκληση Πράσινης Πρωτοβουλίας” με τις εταιρείες KenGen και Bamburi, ένα έργο που στοχεύει κυρίως στη φύτευση δέντρων, σε εμπορική βάση, σε μια έκταση άνω των 500 εκταρίων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία μας σε αυτό το δελτίου τύπου του Lafarge εδώ.
 • KEFRI – πρόκειται για τη συντομογραφία του “Δασικού Ινστιτούτου Ερευνών Κένυας” (Kenya Forestry Research Institute), το οποίο είναι ένας κενυάτικος οργανισμός που ασχολείται με την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και τη διάδοση της γνώσης σχετικά με τη δασική φυτεία και συνεργασία στην Κένυα. Μαζί διερευνούμε την καλλιέργεια in-vitro του δέντρου Mukau ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και να αυξήσουμε την παραγωγή σε βιομηχανικό επίπεδο.
 • Child Africa -είναι φιλανθρωπική οργάνωση της Ουγκάντας /Νορβηγίας, η οποία διοικεί πολλά από τα σχολεία που έχει κατασκευάσει και ανακαινίσει το Better Globe.
 • K-Rep Bank / Sidian Bank -μια τράπεζα της Κένυας που ειδικεύεται στην μικροχρηματοδότηση, η οποία βοηθά και εκκινεί τα μικροδάνεια που χρηματοδοτούμε.

From Images

Ο Bruno Pescheux, Διευθύνων Σύμβουλος της Bamburi, Ο Albert Mugo, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού KenGen και ο CEO του Better Globe Jean-Paul Deprins υπογράφουν τη συμφωνία της Πρόκλησης Πράσινης Πρωτοβουλίας στις 24 Ιουνίου 2015.

Συνεργαζόμαστε επίσης με ένα σημαντικό αριθμό πανεπιστημίων:

 • Πανεπιστήμιο Ghent, Βέλγιο -από το 2007, συνεργαζόμαστε με αυτό το βελγικό πανεπιστήμιο, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια αποστέλλει σπουδαστές που γράφουν μαζί μας τις διπλωματικές τους διατριβές. Το έργο επικεντρώθηκε στη βελτιστοποίηση και στην in-vitro καλλιέργεια του δέντρου Mukau.
 • Πανεπιστήμιο Nairobi, Κένυα -για αρκετά χρόνια έχουμε δουλέψει με το τοπικό πανεπιστήμιο στην in-vitro καλλιέργεια διαφορετικών δέντρων.
 • Πανεπιστήμιο Makere, Ουγκάντα – Εδώ και λίγο καιρό συνεργαζόμαστε και σε δασοκομικές επιχειρήσεις.

Άλλοι οργανισμοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε:

 • Δασική Υπηρεσία Κένυας (KFS)
 • Παγκόσμιο Κέντρο Γεωργοδασοπονίας (ICRAF)
 • Εθνική Δασική Αρχή (NFA) στην Ουγκάντα
 • Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Παραγωγής Στρογγύλης Ξυλείας Πρίσεως (SPGS) στην Ουγκάντα
  και άλλους

Δείτε την αριθμομηχανή υπολογίστε τα κέρδη σας

Αγοράστε δέντρα και/ή πακέτα δωρεών ΤΩΡΑ και ξεκινήστε τη μηνιαία αποταμίευσή σας ή
κάνετε μια εφάπαξ αγορά για ένα καλύτερο μέλλον!!!

Στείλτε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300