Επικείμενη Αύξηση των τιμών δέντρων!!!...

Επικείμενη Αύξηση των τιμών δέντρων...

Αγαπητοί φίλοι της Better Better Globe,

Ρίξτε μια ματιά στο επερχόμενο ενημερωτικό δελτίο που διαθέτει μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με την αύξηση των τιμών των δένδρων, η οποία τίθεται σε ισχύ στις 15 Μαρτίου. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να ενισχύσετε τις μετοχές  σας τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες!

 From Images

11χρονο δέντρο Mukau που φυτεύτηκε από τον Better Globe Customer το 2010 στο Kiambere

 Προχωρώντας προς ένα φωτεινότερο μέλλον

Συναρπαστικές εξελίξεις από Better Globe and Tree Partners Solutions

Μετά από εκτεταμένες παρασκευές και σκληρή δουλειά, η Better Globe (BG) και η Tree Partners Solutions AB (TPS) είναι τελικά κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς μετοχών. Αν και έχει διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο, το τελικό αποτέλεσμα είναι τώρα ακόμα καλύτερο για όλους τους πελάτες της BG. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Better Globe Forestry (BGF) στην Κένυα υποβλήθηκε σε αυστηρή επανεξέταση της δέουσας επιμέλειας που διεξήχθη από την BDO, η οποία περιελάμβανε τον έλεγχο πέντε ετών οικονομικών αρχείων, την αξιολόγηση των φορολογικών κινδύνων και την αναθεώρηση των συμβάσεων. Η BGF πέρασε με επιτυχία όλες τις κριτικές και τις επιθεωρήσεις. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη λύσεων Better Globe και Tree Partners και είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες είναι πρόθυμοι να δουν τα θετικά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.

 

Η Dutchgreen έχει εκτιμήσει 3 εκατομμύρια δέντρα που φυτεύτηκαν στην Κένυα και την Ουγκάντα σε αξία 41,7 εκατομμυρίων ευρώ. Η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών της BG, οι οποίοι κατέχουν το 84,9% των δέντρων, συμφώνησαν να ανταλλάξουν τα δέντρα τους για μετοχές της TPS. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν το 15,1% των δέντρων που ανήκουν σε πελάτες που δεν έχουν ακόμη αποδεχθεί την ανταλλαγή ή δεν έχουν ενημερωθεί. Αυτοί οι πελάτες έχουν μόνο μέχρι τις 30 Απριλίου να προ-καταγράφουν για την ανταλλαγή προκειμένου να επωφεληθούν από την καλύτερη τιμή ανά μετοχή που θα προσφέρει η TPS.

 

Εκείνοι που γίνονται μέτοχοι στην TPS πριν από την καταχώριση της εταιρείας στο χρηματιστήριο αναμένεται να δουν σημαντικά οφέλη. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα δέντρα που αγοράζονται στην BG πριν από την  είσοδο της TPS στο χρηματιστήριο θα μετατραπούν επίσης σε μετοχές, δίνοντάς σας τουλάχιστον 3 ακόμη χρόνια για να χτίσετε το χαρτοφυλάκιό σας.

 

Η TPS θα παρέχει σύντομα ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές για όσους έχουν εγκρίνει την ανταλλαγή των πιστοποιητικών BG Tree για τις μετοχές της TPS. Για κάθε δέντρο που εγκρίθηκε πριν από τις 30 Απριλίου 2023, η TPS θα απονείμει 10 μετοχές στην εταιρεία. Το να είσαι μέρος μιας εταιρείας που πρόκειται να γίνει δημόσια και εισηγμένη στο χρηματιστήριο είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους μετόχους, καθώς αυξάνει την πιθανότητα σημαντικής αύξησης της αξίας των μετοχών. Και καθώς η πράσινη περιβαλλοντική βιομηχανία είναι κάτι που όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα επόμενα χρόνια, οι πιθανές ευκαιρίες είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Προβλεπόμενη αύξηση 18 ευρώ ετησίως μέχρι το 2027 από την Dutchgreen

 From Images

Η μελέτη της  Dutchgreen αποκάλυψε ότι η αξία των δέντρων Mukau θα κλιμακωθεί ετησίως κατά περίπου € 18 ανά δέντρο μέχρι το 2027. Αυτό δείχνει ότι οι μετοχές της TPS θα αυξάνονται αντίστοιχα κάθε χρόνο, οδηγώντας σε σημαντικά κέρδη όταν η εταιρεία πηγαίνει δημόσια. Όταν η BG άρχισε να πωλεί τα δέντρα Mukau το 2006, χρεώνονταν σε € 160 το καθένα, αλλά μέχρι το 2022, η τιμή είχε αυξηθεί σε περίπου € 400 ανά δέντρο και αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι με την κατοχή μετοχών στην TPS, οι επενδυτές μπορούν να αναμένουν να κερδίσουν πολύ υψηλότερη απόδοση ανά δέντρο σε σύγκριση με την παλιά συμφωνία με την BG.

 

Επιπλέον, η BGF βρίσκεται τώρα στα τελικά στάδια της πιστοποίησης από το Συμβούλιο Δασικής Διοίκησης (FSC), καθιστώντας την πρώτη εταιρεία στην Κένυα με αυτή την αριστοκρατική πιστοποίηση. Αυτό θα φέρει τεράστια αναγνώριση και πολλά οφέλη στην εταιρεία στην παγκόσμια αγορά.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία!

Επωφεληθείτε από τη χαμηλή τιμή των δέντρων πριν από τις 15 Μαρτίου!

 

Ενεργήστε γρήγορα και εξασφαλίστε την επένδυσή σας σε μετοχές της TPS σε ελκυστική τιμή! Με την τιμή του δέντρου να αυξηθεί σε € 27 μετά τις 15 Μαρτίου, τώρα είναι η ώρα να κάνετε την κίνηση σας. Αυτή η προσαρμογή των τιμών οφείλεται στις πληθωριστικές πιέσεις στην Κένυα και το αυξανόμενο κόστος, επομένως επωφεληθείτε από την τρέχουσα τιμή € 20 πριν είναι πολύ αργά. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα λαμπρότερο μέλλον.

 

Η BG θα συνεχίσει να πωλεί δέντρα και πακέτα δωρεάς για αρκετά χρόνια, με τα πιστοποιητικά δέντρων να μεταφέρονται αυτόματα σε μετοχές την TPS στο μέλλον. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επωφεληθεί από τα δημοφιλή "ετήσια πακέτα" μας. Αγοράστε 120 δέντρα και 12 πακέτα δωρεάς σε ένα χρόνο και λάβετε ένα μπόνους 20 δέντρων. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο εύχρηστη επιλογή και να αγοράσετε 10 δέντρα και 1 πακέτο δωρεάς κάθε μήνα. Τα περισσότερα ετήσια πακέτα που αγοράζετε, τόσο περισσότερα μπόνους θα λάβετε. Τα δέντρα μπόνους σας θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας περίπου 3 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του ετήσιου πακέτου σας. Και το καλύτερο μέρος; Θα αποκομίσετε τα οφέλη των ετήσιων μερισμάτων από την πώληση των συγκομιδών δέντρων στην παγκόσμια αγορά ως μέτοχοι στην TPS.

Συμμετάσχετε στο προσκήνιο της προόδου και ασφαλίστε το οικονομικό σας μέλλον. Ο χρόνος για δράση είναι τώρα.

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300