Αλλαγή επιχειρηματικού πλάνου Better Globe

Αγαπητοί φίλοι γεια σας

 Ονομάζομαι Περικλής Διδασκάλου (οι περισσότεροι ίσως με γνωρίζετε και προσωπικά) και είμαι συνεργάτης και πελάτης της Better Globe στην Ελλάδα από το 2010.

Είτε το θυμάστε, είτε όχι, για να σας έχω προσθέσει σε αυτή την λίστα σημαίνει πως κάποτε (από το 2010 και μετά) εσείς ή κάποιος άλλος αγόρασε κάποιο προϊόν της Better Globe (δέντρα ή εισφορές) και καταχώρησε τα στοιχεία του στο σύστημα.

Η Better Globe για τους λόγους που θα διαβάσετε στο παρόν έγγραφο ήταν απαραίτητο να προβεί σε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο επιχειρηματικό πλάνο της.

Τα προϊόντα σας, και πάλι είτε το ξέρετε, είτε όχι, κάθε χρόνο για 20 χρόνια από την χρονιά που αγοράστηκαν σας δίνουν μια χρηματική απόδοση στο κόστος αγοράς τους. Αρκετοί εδώ και χρόνια επιλέγουν κάθε χρόνο να μεταφέρουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό αυτή την ετήσια απόδοση, ή επανα-αγοράζουν δέντρα με αυτά τα κέρδη, όμως υπάρχουν και αρκετοί άλλοι, οι οποίοι είτε επειδή δεν θυμούνται, είτε γιατί δεν ξέρουν καν ότι έχουν δικά τους δέντρα, είτε επειδή δεν έχουν άμεση ανάγκη αυτά τα χρήματα, τα αφήνουν να συσσωρεύονται στην ηλεκτρονική τους μερίδα (δεν τα μεταφέρουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό, αλλά τα αφήνουν εκεί ως «διαθέσιμα χρήματα προς μεταφορά στην τράπεζα ή προς αγορά άλλων προϊόντων της Better Globe»).

Η εταιρεία, μέχρι σήμερα τηρεί ανελλιπώς τις υποχρεώσεις της σε πληρωμές, παρόλα αυτά, σταδιακά οι συνεργαζόμενες τράπεζες λόγω του αυξανόμενου όγκου συναλλαγών και μεταφορών χρημάτων, επιβάλλουν στην Better Globe νέες απαιτήσεις και ζητούν πληροφορίες (KYC) για τον κάθε πελάτη της ξεχωριστά (εμάς δηλαδή), που δυσκολεύουν την εύρυθμη λειτουργία του υφιστάμενου συστήματος πληρωμών προς εμάς, σε σημείο που πρακτικά γίνεται αντιπαραγωγική και σταδιακά ανέφικτη η συνέχιση αυτού του τρόπου πληρωμής των αποδόσεων μας.

Γι’ αυτό αλλά και για φορολογικούς λόγους που προέκυψαν στην Κένυα, εδώ και μήνες η Better Globe εργάζεται για τη δημιουργία ενός άλλου πιο σύγχρονου και προηγμένου συστήματος απόδοσης των  κερδών από τα δέντρα μας για να μπορέσει να συνεχίσει να τηρεί τις υποσχέσεις τις προς τους πελάτες της, με έναν πιο ασφαλές, επίσημο, και παραγωγικό τρόπο.

Επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, και αφορά το μέλλον των περιουσιακών στοιχείων (δέντρων) του καθενός από εμάς στην Better Globe, ο ιδιοκτήτης και CEO της εταιρείας, κύριος Rino Solberg, αποφάσισε να έρθει ο ίδιος στην Κύπρο για να εξηγήσει και να δώσει όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την τεράστια αλλαγή.

Στις 27 Αυγούστου 2022  στο ξενοδοχείο Classic στη Λευκωσία έγινε η ως άνω συνάντηση.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση το περασμένο Σάββατο 27 Αυγούστου στην Λευκωσία της Κύπρου, αλλά και για όσους ήμασταν εκεί αλλά θέλουμε να ξαναδούμε ακόμη πιο προσεκτικά την παρουσίαση, πιο κάτω είναι ο σχετικός σύνδεσμος του βίντεο:

Βίντεο παρουσίασης Λευκωσίας

https://od.lk/f/NTdfODI5MTU2Mzlf

Διαφάνειες παρουσίασης Λευκωσίας στα Ελληνικά σε μορφή PDF

https://od.lk/f/NTdfODI5MjI3MTNf

Όσο και αν είμαι σκεπτικός με την επικείμενη αλλαγή στο καθεστώς ιδιοκτησίας/«επένδυσης» μας και τα ωφελήματα που θα φέρει αυτή η αλλαγή σε όλους μας και παρόλο που έχω πολλά δέντρα τα οποία κάθε χρόνο μου έφερναν ένα αρκετά σοβαρό εισόδημα το οποίο από φέτος θα χάσω εν τούτοις δεν μπορώ να μην βλέπω με δέος την τεράστια προοπτική  που μας ανοίγεται...

Πιο κάτω είναι ένα πρόχειρο (δεν είναι επίσημο ακόμη) prospectus το οποίο μου δόθηκε στα αγγλικά και το μεταφράσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε στα ελληνικά για εσάς. Σημειώνω ότι πρόκειται για προ-ενημέρωση, όμως σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ότι διαβάσετε είναι ορθότατο.

Περιγραφή εταιρείας Tree Partner Solutions AB σε  PDF

https://od.lk/f/NTdfODI5MjI3MTZf

Από το πιο πάνω prospectus φτιάξαμε ένα περιληπτικό έντυπο για το πως υπολογίστηκε η πραγματική αξία των περιουσιακών στοιχείων (φυτεμένων δέντρων από την BGF Ltd 2006-2021) της Tree Partner Solutions ΑΒ (της εταιρείας στην οποία πολύ σύντομα θα είμαστε όλοι μέτοχοι) καθώς επίσης και η αύξηση της αξίας αυτών των στοιχείων ενεργητικού (φυτεμένα δέντρα από 2006-2021) μέχρι το 2027 (από το μεγάλωμα των δέντρων και την αύξηση στην τιμή της ξυλείας).

Εκτίμηση αξίας Tree Partner Solutions AB 2021-2027.pdf:

https://od.lk/f/NTdfODI5MzU2NTNf

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Ήδη έχουμε ξεπεράσει τις 2000 νέες πωλήσεις δέντρων στην Κύπρο & Ελλάδα σε μόλις 7 ημέρες! Όσος κόσμος ενημερώθηκε σωστά είναι κατενθουσιασμένος με αυτή τη εξαιρετική ευκαιρία που μας δίνεται, και αγοράζει όσα περισσότερα δέντρα μπορεί για να εξασφαλίσει όσες περισσότερες μετοχές γίνεται στην πιο χαμηλή τιμή που θα υπάρξει ποτέ πριν το κλείδωμα των μετόχων (μόλις οι πωλήσεις φτάσουν τα 4 εκ. δέντρα) ενώ μετά αναμένεται μεγάλη αύξηση στην τιμή του δέντρου. Μόλις γίνει αυτό, για πρώτη φορά ΟΛΟΙ εμείς οι πελάτες της Better Globe θα γίνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ μέτοχοι (με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εταιρικές μετοχές) στην εταιρεία και όχι απλά «Ιδιοκτήτες Πιστοποιητικών Δέντρων»!

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία για καλύτερη ενημέρωση μας δημιουργήθηκε το κανάλι στο  Viber  Better Globe News Greece όπου μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα και τις παρουσιάσεις... Για συμμετοχή στο κανάλι κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨Better Globe News Greece⁩

https://invite.viber.com/?g2=AQB5JEELqQRkT0%2B9V%2FmATjU28rVx0C%2Bv7u71fQ%2FfCNpCqKurXUDem5A1PF2xMPs5 στο Viber

Επίσης ανακοινώσεις με τα νέα της Better Globe αναρτούνται και στην παρούσα σελίδα

Με δυο λόγια ιδρύεται μία νέα εταιρεία με την επωνυμία Tree Partnets Solutions με έδρα την Σουηδία και στην οποία κύριοι μέτοχοι θα είμαστε όλοι εμείς οι ιδιοκτήτες δέντρων. Ολα μας τα δέντρα θα μετατραπούν σε μετοχές σε αυτή την νέα εταιρεία η οποία έχει στόχο να μπεί στο Σουηδικό χρηματιστήριο το 2025.

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να ταυτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας στην εταιρεία και στην συνέχεια να δώσετε την έγκρισή σας για να μετατραπούν τα δέντρα σας σε μετοχές. Σε επόμενη φάση θα ζητηθούν να ανεβάσετε για επικύρωσγη την ταυτότητά σας και κάποιο αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας τα οποία θα τα δούμε στην πορεία...

Σε τέλος της σελίδας θα δείτε σε  βίντεο  πως να κάνετε τα αρχικά βήματα ταυτοποίησης και έγκρισης της μετοχοποίησης.

Αρχικά μπαίνουμε στην ιστοσελίδα της BG και κάνουμε είσοδο με το ID και τον κωδικό.

Κάνετε κλικ στο μενού στην καρτέλα Διαχείριση λογαριασμού και στην συνέχεια στο ID Registration

Eκεί θα δείτε τον ή τους λογαριασμούς που έχετε στην εταιρεία και έχουν δηλωμένο το ίδιο email και τα αντίστοιχα δέντρα που υπάρχουν σε κάθε λογαριασμό.

Αν συμφωνείτε με τους λογαριασμούς αυτούς τότε προχωρείτε στο επόμενο βήμα που είναι το Register MY ID.

Βάζουμε παντα λατινικούς χαρακτήρες. Στην πρώτη σειρά βάζουμε τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Συμπληρώνουμε το Όνομα Επίθετο την διεύθυνση τον Ταχυδρομικό κώδικα την Πόλη το κινητό και το email μας και πατάμε Save ID.

Εάν έχετε και άλλους λογαριασμούς στην εταιρεία και είχατε δηλώσει διαφορετικό εμαιλ και δεν τους βλέπετε στην λίστα και θέλετε να τους ενσωματώσετε  τότε πατήστε «Cancel – Register ID later», για να σας αφήσει να προχωρήσετε κανονικά στον λογαριασμό σας.

Στην συνέχεια κάνετε log in σε αυτούς τους κωδικούς,  πηγαίνετε στην Διαχείριση λογαριασμού και αλλάξετε τα στοιχεία σας αναλόγως, με κύριο μέλημα σας, βεβαίως, να βάλετε το email που θα είναι το κοινό email σε όλους τους λογαριασμούς που ανήκουν σε εσάς. Όλα τα άλλα στοιχεία δεν χρειάζεται να τα αλλάξετε

Αυτή τη διαδικασία μπορείτε να την επαναλάβετε όσες φορές θέλετε και σε όσους δικούς σας κωδικούς θέλετε, και όταν με το καλό είστε πλήρως ευχαριστημένοι με τα στοιχεία που βάλατε, τότε θα πάτε σε έναν οποιοδήποτε δικό σας κωδικό και θα πάτε ξανά στο REGISTER MY ID , θα ελέγξετε για τελευταία φορά τη λίστα και αν είστε ευχαριστημένοι, τότε και μόνο τότε θα πατήσετε για τελική οριστική φορά το REGISTER MY ID, για να συνδέσετε όλους αυτούς τους λογαριασμούς με το δικό σας πραγματικό όνομα και ταυτότητα.

Στην συνέχεια από το μενού κάνουμε κλικ στο Shares in TPS

Στο κάτω μέρος της σελίδας θα ξαναδούμε την γνωστή λίστα με τους λογαριασμούς μας και τα αντίστοιχα δέντρα και κάνουμε κλικ στο κουμπί Pre- Resister.. Εφόσον είχαμε βάλει τα στοιχεία στο προηγούμενο βήμα θα μας τα δείξει αν χρειαστεί μπορείτε να κάνετε κάποια αλλαγή και αφού τελειώσετε κάνετε κλικ στο Pre-Register and Save  και έχετε τελειώσει με την ταυτοποίηση και έγκριση του λογαριασμού σας.

Κάποια στιγμή μελλοντικά θα μας ζητηθεί να ανεβάσουμε καποια στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν την ταυτότητά μας...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλή συνέχεια...

Όλες οι ενημερώσεις οι παρουσιάσεις και τα νέα για την Better Globe είναι αναρτημένα στο παρακάτω κανάλι του Viber. Κάντε εγγραφή στο κανάλι για να εχετε συνεχή ενημέρωση..

Better Globe news Greece

https://invite.viber.com/?g2=AQB5JEELqQRkT0%2B9V%2FmATjU28rVx0C%2Bv7u71fQ%2FfCNpCqKurXUDem5A1PF2xMPs5

 

Η νέα Better Globe 2022

Το νέο επιχειρηματικό πλάνο της Better Globe AS

Aπίστευτα νέα

Διαμορφώστε το μέλλον σας με μια κερδοφόρα μετατροπή από δέντρα σε μετοχές...

Καλώς ήλθατε σε ένα νέο μέλλον

Σας παρουσιάζουμε περήφανα έναν νέο τρόπο για να εξασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε το μέλλον των περιουσιακών σας στοιχείων στην Better Globe. Αφού διαβάσετε όλες τις αλλαγές στο τέλος παραθέτω βίντεο στο οποίο θα δείτε πως να κάνετε τα αρχικά βήματα ταυτοποίησης και έγκρισης της μετοχοποίησης των δέντρων σας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο θα σας δείξω πως να κάνετε τα αρχικά βήματα ταυτοποίησης και έγκρισης της μετοχοποίησης.

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300