Στρατηγικές ενημερώσεις και μελλοντικές κατευθύνσεις BetterGlobe..

From Images 

Πρώτη Γενική Συνέλευση στο Γκέτεμποργκ

Στις 19 Ιουνίου, η Tree Partner Solutions AB (TPS) θα πραγματοποιήσει τη συνέλευση των μετόχων της στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για όλους τους πελάτες του Better Globe που έχουν μετατρέψει τα πιστοποιητικά δέντρου τους σε μετοχές της TPS να συμμετάσχουν και να λάβουν τις τελευταίες ενημερώσεις από πρώτο χέρι.

Εξελίξεις και στρατηγικές εξελίξεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε σημαντική πρόοδο στο TPS και στο Better Globe Forestry (BGF). Μαζί, ενοποιούν όλες τις συμφωνίες αγροτών και τα δεδομένα δέντρων για να δημιουργήσουν μια ισχυρή πλατφόρμα που ενισχύει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, διευκολύνει την πώληση εταιρειών SPV σε μεγάλους επενδυτές και προωθεί τα αναπτυξιακά μας έργα σε συνεργασία με την Chalmers Industriteknik και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους.

Νέες οικονομικές στρατηγικές και ευκαιρίες

Η TPS μετατοπίζει τις οικονομικές στρατηγικές της για να ενισχύσει περαιτέρω τις λειτουργίες και τις πρωτοβουλίες δενδροφύτευσης. Με την πιο άμεση συνεργασία με τις χρηματοπιστωτικές αγορές και την προπώληση ώριμων δασών μέσω «εταιρειών SPV» σε μεγαλύτερους επενδυτές, στοχεύουν στην επιτάχυνση των ταμειακών ροών για νέες φυτεύσεις και στη διασφάλιση χρηματοδότησης για τη συνεχιζόμενη διατήρηση των δασών. Αυτή η στρατηγική κίνηση αναμένεται να οδηγήσει σε νωρίτερα μερίσματα για τους μετόχους τους.

Τελευταίο έτος τακτικών πωλήσεων χορηγικών πακέτων

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την τελευταία ευκαιρία για τους πελάτες της BG να αγοράσουν πακέτα χορηγών και δωρεών που θα μετατραπούν σε μετοχές της TPS, με την τελική εκπομπή μετοχών να έχει προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να επωφεληθούν από αυτό το τελευταίο παράθυρο για να αυξήσουν το μερίδιό τους στην TPS και να επωφεληθούν από μελλοντικά έσοδα που δημιουργούνται μέσω των δέντρων και των επενδυτικών μας δραστηριοτήτων.

Δωρεά
 
Το μέλλον της BG

Από την 1η Ιανουαρίου 2025, η BG δεν θα προσφέρει πλέον προϊόντα που μπορούν να μετατραπούν σε μετοχές TPS. Αντ ʼαυτού, θα εισαγάγουμε μια νέα σειρά φιλανθρωπικών προϊόντων που υποστηρίζουν τις δραστηριότητες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Better Globe Forestry και του Child Africa. Αυτές οι προσφορές θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να συνεισφέρουν άμεσα σε ζωτικές κοινοτικές υπηρεσίες χωρίς καμία επενδυτική σύνδεση. Επιπλέον, η τελική δημόσια μετατροπή των Χορηγικών Πακέτων και των παλαιών Πιστοποιητικών Δέντρων προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2025. Η TPS θα αναπτύξει και θα ανακοινώσει λεπτομερείς διαδικασίες για αυτές τις μεταβάσεις μετά την τελική εκπομπή μετοχών.

Συνεχής δέσμευση και ανανεωμένη εστίαση

Καθώς πλοηγούμαστε σε αυτές τις αλλαγές, η συνεχής συνεργασία και δέσμευσή σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα. Θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τις δραστηριότητες σε TPS και BGF μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και αναμένουμε με ανυπομονησία την ανανεωμένη εστίαση του Better Globe το 2025 με μια νέα σειρά προϊόντων που βασίζεται σε δωρεές.

Ευκαιρίες στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ

Εάν ασχολείστε με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε ευκαιρίες συνεργασίας με την BG καθώς λανσάρουμε τη νέα μας σειρά φιλανθρωπικών προϊόντων. Εάν ενδιαφέρεστε, σας ενθαρρύνουμε να προετοιμαστείτε για αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας.

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300