Οικονομικές πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές σας μετοχές

 From Images

Οικονομικές πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές σας μετοχές

 Μιλήσαμε πρόσφατα με αρκετούς πελάτες που διέκοψαν τη συνδρομή τους για να αγοράσουν Πακέτα Χορηγών (παλαιότερα αναφερόμενα ως "δέντρα") στην Better Globe. Δυστυχώς, είναι προφανές ότι πολλοί έχουν προβλήματα να κατανοήσουν τους μηχανισμούς των τιμών των μετοχών. Ας δώσουμε, λοιπόν, μια απλή εξήγηση για το πώς η αξία των μετοχών σας αυξάνεται φυσικά με κάθε έκδοση μετοχών που διεξάγεται από την Tree Partner Solutions AB (TPS) τα επόμενα τρία χρόνια. Το πιο σημαντικό, θα διευκρινίσουμε γιατί είναι πλεονεκτικό να αποκτήσετε όσα περισσότερα Πακέτα Δωρεών και Χορηγών μπορείτε ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.

 

Είναι υψίστης σημασίας για εμάς να κατανοήσουν όλοι την αξία της λήψης μετοχών μέσω των Πακέτων Χορηγών τους και τα πολυάριθμα οφέλη που ξεπερνούν την προσέγγιση κέρδους του παλιού δέντρου. Εάν έχετε διακόψει τη μηνιαία συνδρομή σας για Πακέτα Χορηγών ή Πακέτα Δωρεών (κάθε Πακέτο Δωρεάς περιλαμβάνει 2 Πακέτα Χορηγών), σας προσκαλούμε θερμά να επιστρέψετε! Σας προτρέπουμε να μην χάσετε τις ευκαιρίες εντός της BG λόγω της μετατόπισής μας από το κέρδος δέντρου στα δικαιώματα αγοράς μετοχών. Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε πλήρως τις διαθέσιμες προοπτικές για επένδυση σε μια επιχείρηση που, σε 3-4 χρόνια, θα εισέλθει στο Χρηματιστήριο και θα προσελκύσει σημαντικούς επενδυτές. Είστε σε μια μοναδική θέση να είστε μέρος όλων αυτών και δεν θα θέλατε να κοιτάξετε πίσω σε λίγα χρόνια και να πείτε στον εαυτό σας: "Γιατί δεν άδραξα αυτή την ευκαιρία;"

From Images 

Βελτιστοποίηση της επένδυσής σας

Κατανόηση της αύξησης της αξίας μετοχών με τα πακέτα χορηγών της BG

Ας υποθέσουμε ότι αγοράσατε 1.000 δέντρα στην BG πριν από την πρώτη έκδοση μετοχών την 1η Μαΐου 2023. Σε αντάλλαγμα, λάβατε συνολικά 10.000 μετοχές, που ισοδυναμούν με 10 μετοχές για κάθε δέντρο. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα πακέτο χορηγών μετά από αυτήν την αρχική έκδοση μετοχών, θα λάβετε λιγότερες μετοχές για κάθε πακέτο. Αντί για τις προηγούμενες 10 μετοχές, μπορεί να λάβετε περίπου 6-8 μετοχές ανά πακέτο. Η προσαρμογή αυτή βασίζεται στην ετήσια αύξηση της αξίας των δέντρων που ανήκουν στην TPS.

Ουσιαστικά, κάθε φορά που αποκτάτε Πακέτα Χορηγών και τις σχετικές μετοχές, η αξία αυτών των μετοχών είναι πιθανό να αυξάνεται με την επόμενη έκδοση μετοχών. Η TPS σχεδιάζει να έχει αυτές τις εκδόσεις μία ή δύο φορές ετησίως. Έχετε ένα βέλτιστο παράθυρο 3-4 ετών για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας σε BG προτού η TPS κάνει το αναμενόμενο ντεμπούτο της στο Σουηδικό Χρηματιστήριο.

 

Ας εμβαθύνουμε σε αυτό το σενάριο με πρόσθετα δεδομένα.

Κατά την πρώτη έκδοση μετοχής την 1η Μαΐου 2023, κάθε μετοχή τιμολογήθηκε στα 1,44 ευρώ, που μεταφράζεται σε μέση αξία 14,40 ευρώ ανά δέντρο. Αυτή η αρχική χαμηλή αποτίμηση ανά δέντρο ήταν μια στρατηγική κίνηση από την TPS για την προώθηση μεγαλύτερων οφελών για τους πρώτους μετόχους μέσω των επικείμενων εκδόσεων μετοχών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη όλους τους πιθανούς κινδύνους.

Συνεχίζοντας με αυτό το σενάριο, η κατοχή 10.000 μετοχών θα ισοδυναμούσε επί του παρόντος με αποτίμηση 14.400 ευρώ , υπολογιζόμενη ως 10.000 μετοχές πολλαπλασιαζόμενη επί 1,44 ευρώ ανά μετοχή.

Οι εκτιμώμενες αποτιμήσεις για μεταγενέστερες εκδόσεις μετοχών, με βάση διάφορους πόρους, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης Dutch Green, είναι οι εξής:

  • Δεύτερη έκδοση: 33.800 € (3,38 €/μετοχή)
    Στη δεύτερη έκδοση, παρέχοντας 8 μετοχές ανά Πακέτο Χορηγών, το χαρτοφυλάκιό σας θα μπορούσε ενδεχομένως να εκτιμηθεί σε 33.800 € (10.000 μετοχές με 3,38 € η κάθε μία).
  • Τρίτη έκδοση: 38.600 € (3,86 €/μετοχή)
    Στην τρίτη έκδοση, προσφέροντας 7 μετοχές ανά Πακέτο Χορηγών, η προβλεπόμενη αξία των συμμετοχών σας θα μπορούσε να είναι περίπου 38.600 € (10.000 μετοχές με 3,86 € η κάθε μία).
  • Τέταρτη έκδοση: 45.000 € (4,50 €/μετοχή)
    Κατά την τέταρτη έκδοση, με κατανεμημένες 6 μετοχές ανά Πακέτο Χορηγών, η εκτιμώμενη αξία των μετοχών σας μπορεί να φτάσει τα 45.000 € (10.000 μετοχές στα 4,5 € η κάθε μία). Η τέταρτη έκδοση αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του 2024.

Είναι προφανές ότι η αξία ανά μετοχή αυξάνεται με κάθε έκδοση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η TPS υιοθετεί μια συντηρητική προσέγγιση στις προβλέψεις της και αναμένει ότι η δενδροφύτευση το 2023 θα ενισχύσει περαιτέρω τη συνολική αξία της μετοχής.

Στην Better Globe, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την TPS για να καταλήξουμε σε αυτήν τη λύση. Αναγνωρίζουμε την πιθανή πολυπλοκότητα αυτής της αλλαγής και εκτιμούμε βαθύτατα την υπομονή και την κατανόησή σας. Είναι σημαντικό για εμάς να τονίσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον καθένα από εσάς που υποστήριξε τις πρωτοβουλίες μας για δενδροφύτευση μέσω crowdfunding για τα πρώτα 17 χρόνια. Τώρα, προχωράμε στην επόμενη φάση.

 

 

Μαζί, κατέχουμε, διαχειριζόμαστε και καθορίζουμε την αξία των δέντρων κάτω από την ομπρέλα της δημόσιας Σουηδικής εταιρείας που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, μιας επιχείρησης που ιδρύθηκε από κοινού από τους ιδρυτές της TPS και εσάς. Πιστεύουμε πραγματικά ότι η TPS φέρνει τη μεταμορφωτική προσέγγιση που απαιτεί η Better Globe για να επιμείνουμε στην αποστολή μας – να φυτέψουμε ένα δέντρο για κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη.

Δέντρα mukau 3 ετών From Images

 Ξεκλείδωμα της μελλοντικής ανάπτυξης

Ο ρόλος σας στο TPS και στο Sustainable Journey της Better Globe

Θυμηθείτε, πολλοί επενδυτές έχουν σπάνια την ευκαιρία να ενταχθούν σε μια εταιρεία στα αρχικά της στάδια που στοχεύει σε μια δημόσια εγγραφή * . Η TPS έχει συντονιστεί εκτενώς με αξιόπιστους διεθνείς οργανισμούς για τη δημιουργία μιας νομικής και διαφανούς βάσης, απαραίτητης για την IPO και την άντληση κεφαλαίων. Αυτή η ξεχωριστή εταιρεία υπόσχεται βιώσιμες δασικές πρακτικές που καταπολεμούν ταυτόχρονα τη φτώχεια, υποσχόμενη θετική υποδοχή από μεγάλους επενδυτές που θέλουν να συμβάλουν στη βιωσιμότητα και να ενισχύσουν την αξία των μετόχων.

Σε συνεργασία με την TPS, η Better Globe διασφαλίζει τη συνέχεια των Πακέτων Χορηγών/Δωρεών, επιτρέποντας τη μετατροπή τους σε μετοχές TPS. Αυτή η πρωτοβουλία όχι μόνο προσελκύει σημαντικούς επενδυτές, αλλά ενθαρρύνει επίσης τα άτομα να προωθήσουν διαρκή, εγκεκριμένη από τις ρυθμιστικές αρχές, βιώσιμες αποταμιεύσεις.

Η TPS σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα μέρος των κερδών της για να χρηματοδοτήσει επιπλέον δενδροφύτευση. Αυτό σημαίνει ότι οι μακροπρόθεσμοι μέτοχοι θα επωφεληθούν από μερίσματα σε περισσότερα δέντρα από αυτά στα οποία επένδυσαν αρχικά. Με την υποστήριξη της BG τώρα, όχι μόνο θα αυξηθεί η αξία της μετοχής σας λόγω των δέντρων που έχετε χορηγήσει, αλλά θα κερδίσετε και περισσότερα ως κέρδη επανεπενδύονται για να φυτευτούν ακόμη περισσότερα δέντρα από αυτά που συγκομίζονται. Αυτή η στρατηγική ενθαρρύνει τους μετόχους να διατηρήσουν τις μετοχές τους μετά την IPO.

Εάν έχετε διακόψει τις αγορές σας στο Πακέτο Χορηγών/Δωρεών, σας προτρέπουμε να επανεκκινήσετε τις μηνιαίες συνεισφορές σας. Κάτι τέτοιο διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τις προοπτικές που πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούν στην Αφρική το TPS και το Better Globe Forestry.

Σε αντίθεση με άλλες επιχειρήσεις που ενδέχεται να μειώσουν την αξία των μετόχων με νέες εκδόσεις, η TPS προσθέτει εγγενή αξία μέσω των στοιχείων ενεργητικού των δέντρων που ανατιμώνται με την πάροδο του χρόνου. Ως εκ τούτου, οι μελλοντικές σας αγορές πακέτου χορηγών και δωρεών θα ενισχύσουν φυσικά την αξία των υφιστάμενων μετοχών σας, με αποκορύφωμα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα στην εισαγωγή στο χρηματιστήριο.

 

Επενδύοντας επίμονα στα προϊόντα μας, μεγιστοποιείτε τα οφέλη από την εταιρεία που η υποστήριξή σας έχει βοηθήσει να διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς τους αξιότιμους πελάτες μας, αυτό το ταξίδι δεν θα ήταν δυνατό. Είναι σημαντικό για εμάς να κατανοήσετε αυτή τη μετάβαση και τα οφέλη που σας προσφέρει, διασφαλίζοντας τη συμμετοχή σας στη μελλοντική ανάπτυξη. Αυτό όχι μόνο συνεπάγεται οικονομικά οφέλη για εσάς, αλλά ενισχύει τις συνδυασμένες προσπάθειές μας με την Better Globe Forestry Ltd. για να ξεπεράσουμε πολλές οικογένειες από τη φτώχεια τα επόμενα χρόνια.

Εάν έχετε διακόψει προσωρινά τη συνδρομή σας, σας συνιστούμε να συνδεθείτε στον ιστότοπο της BG και να μεταβείτε στην ενότητα "Προϊόν". Εδώ, επιλέξτε "Αγορά μηνιαίων πακέτων χορηγών" και "Αγοράστε δωρεές μηνιαίως" για να καθορίσετε τον αριθμό των πακέτων που θέλετε να δεσμεύεστε σε μηνιαία βάση, βοηθώντας τις συνεχείς προσπάθειές μας στην Αφρική και εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα μερίδια πριν από την IPO.

Λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή στο KYC και έχετε υπογράψει τη σύμβαση σύμφωνα με την πρόσκληση της TPS, οι μελλοντικές εκπομπές μετοχών θα είναι πολύ απλές, καθώς τα στοιχεία του επενδυτή σας είναι ήδη συνδεδεμένα στο σύστημά τους. Με την ολοκλήρωση της επερχόμενης έκδοσης, θα είναι διαθέσιμη μια ολοκληρωμένη ανάλυση που θα περιγράφει την αναμενόμενη αύξηση της αξίας των δέντρων και τα προβλεπόμενα μερίσματα από τις μετοχές της TPS. Αυτό αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία που δεν θέλετε να αγνοήσετε - η καλύτερη στιγμή για δράση είναι τώρα!

* Μια IPO, ή Initial Public Offering, αναφέρεται στη διαδικασία μέσω της οποίας μια ιδιωτική εταιρεία εισέρχεται στο χρηματιστήριο προσφέροντας τις μετοχές της στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά. Μέσω αυτής της διαδικασίας, η εταιρεία μπορεί να αντλήσει κεφάλαια από δημόσιους επενδυτές. Σηματοδοτεί μια σημαντική φάση στην ανάπτυξη μιας εταιρείας και της επιτρέπει να αποκτήσει πρόσθετη χρηματοδότηση για επέκταση, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων. Παρέχει επίσης την ευκαιρία στους πρώτους επενδυτές να πραγματοποιήσουν δυνητικά σημαντικές αποδόσεις των επενδύσεών τους, καθώς οι μετοχές που κατέχουν γίνονται ρευστοποιήσιμες και μπορούν να πωληθούν στην ανοιχτή αγορά.

Συνεργάτης αγρότης που εγγράφεται για σπορόφυτα δέντρων

 From Images

 

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300