Οικονομικές πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές σας μετοχές

 From Images

From November 12 till 30th

Super Sale!

From Images

Αγαπητέ πολύτιμε υποστηρικτή της Better Globe,

η αποστολή μας ήταν πάντα να δημιουργούμε θετικές αλλαγές μέσω της βιώσιμης δασοκομίας και της ανάπτυξης της κοινότητας. Με τη συνεχή υποστήριξή σας, έχουμε επιτύχει αξιοσημείωτα ορόσημα, και τώρα, ήρθε η ώρα να πάρετε μια ανταμοιβή!

Έχουμε κάτι πραγματικά εξαιρετικό που έρχεται στο δρόμο σας! Ξεκινώντας από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου, είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε την εκδήλωση Super Sales της Better Globe! Είναι η ευκαιρία σας να κάνετε μια ουσιαστική διαφορά ενώ εξασφαλίζετε το μέλλον σας.

Να τι πρέπει να ξέρετε:

From Images

Κωδικός: SPONSOR-10

Ξεκλειδώστε το δυναμικό κερδών σας: Κατά τη διάρκεια αυτής της αποκλειστικής εκδήλωσης, όταν αγοράζετε μεταξύ 10 και 249 δέντρα (sponsor packages) και χρησιμοποιείτε τον κωδικό SPONSOR-10, θα λάβετε ένα φανταστικό μπόνους 10%  σε δέντρα, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε μετοχές στην επόμενη διανομή μετοχών. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Πολλαπλασιάστε τον αντίκτυπό σας: επιλέγοντας να επενδύσετε σε πακέτα χορηγών (sponsor packages), δεν εξασφαλίζετε μόνο το οικονομικό σας μέλλον, αλλά  συμβάλλετε σε έναν πιο πράσινο, και πιο βιώσιμο πλανήτη.

Κάθε πακέτο χορηγών φυτεύει δέντρα που καταπολεμούν την αποδάσωση, υποστηρίζουν την εκπαίδευση και αυξάνουν τις κοινότητες που έχουν ανάγκη. Ο αντίκτυπός σας είναι ανυπολόγιστος.

From Images

Κωδικός: SPONSOR-20

Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα: Είστε έτοιμοι να λάβετε τη δέσμευσή σας στο επόμενο επίπεδο; Όταν αγοράζετε 250 ή περισσότερα πακέτα χορηγών, θα ανταμείψουμε την αφοσίωσή σας με ένα απίστευτο μπόνους 20% σε δέντρα! Ναι, καλά διαβάσατε- διπλασιάστε τον αντίκτυπο, διπλασιάστε τα οφέλη! Χρησιμοποιήστε  τον κωδικό SPONSOR-20 για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσφορά.

Μετοχές περιμένουν: Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Κάθε πακέτο χορηγών που αγοράζετε κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, θα μετατραπεί αυτόματα σε μετοχές στην επερχόμενη διανομή μετοχών μας. Αυτό παρουσιάζει μια χρυσή ευκαιρία για να αποκτήσετε περισσότερες μετοχές στην Tree Partner Solutions AB (TPS), δίνοντάς σας πρόσβαση σε υποσχόμενες οικονομικές προοπτικές πριν από το ντεμπούτο της TPS στο Σουηδικό Χρηματιστήριο.

Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να αυξήσετε τον πλούτο σας, ενώ παράλληλα έχετε διαρκή αντίκτυπο στο περιβάλλον και τις κοινότητες που έχουν ανάγκη. Είναι μια κατάσταση win-win που απλά δεν μπορείτε να χάσετε.

Είστε έτοιμοι να καταλάβετε τη στιγμή; Να τι πρέπει να κάνετε:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://www.betterglobe.com
  2. Συνδεθείτε με τον αριθμό λογαριασμού σας,
  3. Κάντε κλικ στο "Αγορά προϊόντων" στο αριστερό μενού,
  4. Επιλέξτε την ποσότητα που σας ταιριάζει καλύτερα και ολοκληρώστε την αγορά σας.

Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας - ενεργήστε τώρα και επωφεληθείτε από αυτήν την απίστευτη προσφορά!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, η ομάδα ειδικής υποστήριξης είναι εδώ για να βοηθήσει. Απλά στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@betterglobe.com και θα είμαστε στην υπηρεσία σας.

Ελάτε μαζί μας για να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή και να αυξήσετε την ευημερία σας ενώ το κάνετε. Δεν είναι μόνο μια πώληση. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια πραγματική διαφορά. Μαζί, δημιουργούμε έναν πιο πράσινο, πιο βιώσιμο κόσμο - ένα δέντρο κάθε φορά.

Ας κάνουμε αυτό το super sales event αξέχαστο!

Με Θερμούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα υποστήριξης Better Globe

 From Images

 

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300