Έξυπντος πελάτης

From Images

Εμείς στο Better Globe προφανώς θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να αγοράσουν τα πολύτιμα πακέτα δωρεών μας και γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια ανταμοιβή για όλους εσάς που μας βοηθάτε να προσελκύουμε περισσότερους πελάτες, οι οποίοι αγοράζουν πακέτα δωρεών. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε εσείς, ως πελάτης, να πάρετε το δικό σας πακέτο δωρεάς εντελώς δωρεάν.

Όλοι οι πελάτες διαθέτουν έναν μοναδικό αριθμό πελάτη, ο οποίος μπορεί να καταδείξει πότε μας έφεραν έναν νέο πελάτη. Όταν οι πελάτες σας αγοράζουν πακέτα δωρεών κάθε μήνα, μπορείτε να φτάσετε σε ένα σημείο, όπου θα ανταμειφθείτε με τη δωρεάν απόκτηση του δικού σας πακέτου δωρεάς. Το να είσαι έξυπνος πελάτης σημαίνει ότι είσαι έξυπνος με διάφορους τρόπους.

Είναι έξυπνο καθώς μπορούν να χτιστούν περισσότερα σχολεία, να χρηματοδοτηθούν περισσότερα μικροδάνεια, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ολόκληρου του χωριού, καθώς και περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. Είναι επίσης έξυπνο γιατί έτσι δωρίζονται περισσότερα δέντρα, τα οποία φυτεύονται και μεγαλώνουν, δεσμέοντας το χώμα, απορροφώντας τις τοξίνες στον αέρα που αναπνέουμε ενώ ταυτόχρονα αποφέρουν κέρδη στο πρόσωπο ή τα άτομα που τα αγόρασαν.

Είναι επίσης έξυπνο γιατί σας φτάνει στο σημείο όπου δεν χρειάζεται να πληρώσετε για το πακέτο δωρεάς που επρόκειτο να αγοράσετε ούτως ή άλλως.

Ανταμείβουμε όλους τους πελάτες, οι οποίοι μας έφεραν έξι νέους πελάτες που αγόρασαν πακέτα δωρεών

Φυσικά, μπορείτε να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε το σημαντικό μας όραμα σε οποιονδήποτε αριθμό ανθρώπων, αλλά όταν έχετε ήδη έξι πελάτες που είναι συνδεδεμένοι μαζί σας μέσω του μοναδικού σας αριθμού πελάτη, σας ανταμείβουμε με το δικό σας πακέτο δωρεάς. Κάθε μήνα, καθώς έξι άλλοι άνθρωποι συνδέονται με τον αριθμό πελάτη σας και αγοράζουν πακέτα δωρεών, παίρνετε και εσείς δωρεάν ένα πακέτο δωρεάς.

Το πακέτο δωρεάς που παίρνετε χωρίς κόστος δεν εξαντλείται μόνο στη βραχυπρόθεσμη εξοικονόμηση των 59€, αλλά προσφέρει και μακροπρόθεσμο κέρδος, καθώς δικαιούστε και την αναμενόμενη απόδοση των 408€. Αυτό είναι το σύστημά μπόνους για τους πελάτες, που ονομάζεται επίσης “σύστημα συνεργατών” και το οποίο μας βοηθά να διαδώσουμε το σημαντικό μας μήνυμα. Είναι μια ευκαιρία που υπάρχει πάντα στη διάθεση σας, αλλά δεν είναι υποχρεωτική.

Πώς δουλεύει

Όλοι οι πελάτες έχουν έναν μοναδικό αριθμό πελάτη, τον λεγόμενο αριθμό AID. Πρόκειται για ένα πενταψήφιο αριθμό, αλλά αν είστε πελάτης για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι μικρότερος. Χρησιμοποιείτε αυτόν τον αριθμό για να συνδέσετε το λογαριασμό σας με τους πελάτες που εγγράφονται μέσω αυτού του συνδέσμου. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα www.betterglobe.com ή www.betterglobe.gr, προσθέτετε “/” και στη συνέχεια τον μοναδικό αριθμό πελάτη. Για παράδειγμα:

Ανεξαρτήτως από το εάν χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση για την οικογένειά σας, μία από τις εταιρείες σας, τον σύζυγό σας, τα παιδιά σας ή για οτιδήποτε άλλο, χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση με τον ΔΙΚΟ σας μοναδικό αριθμό πελάτη. Αν έχετε έναν φίλο που ενδιαφέρεται για την αγορά δέντρων ή πακέτων δωρεών ή αν θέλετε απλώς να πείτε σε κάποιον για το Better Globe, τότε θα του δώσετε τη διαδικτυακή διεύθυνση με τον δικό σας μοναδικό αριθμό πελάτη.

Το κάνετε αυτό για να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε το σημαντικό μήνυμα μας και να γίνετε αυτό που αποκαλούμε “Έξυπνος πελάτης”.

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300