Πακέτο Δωρεάς

From Images

Το πακέτο δωρεάς είναι το προϊόν για το οποίο είμαστε πιο υπερήφανοι, διότι είναι αυτό που συνδυάζει αληθινά το να κάνει κάποιος καλό ενώ ταυτόχρονα βγάζει χρήματα. Εκτός από τις θέσεις εργασίας, το πακέτο δωρεάς συμβάλλει επίσης στην εκπαίδευση, στα μικροδάνεια και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό.

Το πακέτο δωρεάς είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν του Better Globe. Εκτός από τα δύο δέντρα που αποδίδουν χρήματα στον αγοραστή του πακέτου, το πακέτο δωρεάς περιέχει πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

  • 2 δέντρα που σας δίνουν μια αναμενόμενη απόδοση για 20 χρόνια.
  • 2 δέντρα που χαρίζονται ως δώρο στους τοπικούς οργανισμούς.
  • 500 λίτρα ή ισοδύναμη αξία για έργα που σχετίζονται με το νερό..
  • 1,50€ διατίθεται ειδικά για την οικοδόμηση και/ή την ανακαίνιση σχολείων.
  • 1,50€ διατίθεται για τη χρηματοδότηση μικροδανείων των τοπικών χωριών.

Το πακέτο δωρεάς κοστίζει 59€ και μπορεί να αγοραστεί περιστασιακά, αλλά φυσικά πτοτιμούμε όλοι οι πελάτες μας να εξοικονομούν μηνιαία σε αυτά τα πακέτα δωρεών. Είναι καλό για τους ανθρώπους εκεί, είναι καλό για εμάς και είναι καλό για τον πελάτη. Είναι το ποσό των 19€, μεταξύ των 59€ και της τιμής δύο δένδρων, 40 €, που αντιπροσωπεύει όλο το καλό που μπορούμε να κάνουμε.

Τα δύο δέντρα σας παρέχουν μια αναμενόμενη απόδοση της τάξης περίπου των 416,50€

Όσον αφορά την ετήσια επιστροφή σας, τα δέντρα στο πακέτο δωρεάς λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως τα δέντρα που αγοράζονται ξεχωριστά. Τα δέντρα αρχίζουν να παράγουν εισόδημα μετά τα πρώτα τέσσερα χρόνια, όταν αρχίζουν να παράγουν φρούτα και άλλους καρπούς, τα οποία μπορούν να πωληθούν και να δημιουργήσουν κέρδη, τα οποία μοιραζόμαστε με τους πελάτες.

Μετά το τέταρτο έτος μπορείτε να περιμένετε μια αναμενόμενη απόδοση 2,55€ ανά δέντρο, συνολικά 5,10€ ανά πακέτο δωρεάς. Έχετε δικαίωμα αυτής της επιστροφής κάθε χρόνο, για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια. Κατά την τελική συγκομιδή, που λαμβάνει χώρα μετά από 20 χρόνια, η αναμενόμενη απόδοση είναι 170€ ανά δέντρο, που ισοδυναμεί με 340€ ανά πακέτο δωρεάς.

Αν τα προσθέσετε, θα έχετε αυτήν την απόδοση:

From Images

Η αναμενόμενη απόδοση ανά πακέτο δωρεάς είναι 416,50€. Εμπεριέχει κινδύνους, δεν υπάρχουν εγγυήσεις και μπορείτε να χάσετε όλο το κατατεθειμένο κεφάλαιό σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά σε αυτόν τον ιστότοπο.

Τα δέντρα που δωρίζονται

Το πακέτο δωρεάς που αγοράζετε περιλαμβάνει δύο δέντρα που δωρίζονται, μεταξύ άλλων, σε 900 σχολεία με τα οποία συνεργάζεται το Better Globe. Το Better Globe ξεκίνησε επίσης την Πρόκληση Πράσινης Πρωτοβουλίας (GIC) μαζί με τα Bamburi και KenGen, δύο από τους μεγαλύτερους παράγοντες κατασκευής και παραγωγής ενέργειας στην Κένυα. Δωρίζουμε δέντρα στο GIC, ώστε τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το περιβάλλον και οι οποίες οδηγούν σε ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Όταν αγοράζετε το πακέτο δωρεάς, συμβάλλετε στην ολοκλήρωση του κύκλου αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς οι καρποί και οι επιστροφές που παρέχουν τα δέντρα πηγαίνουν στα σχολεία.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους συνεργάτες του Better Globe’s εδώ →

Έργα που σχετίζονται με το νερό

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν στις περιοχές γύρω από την ημιέρημο, μπορεί να χρειαστεί να περπατήσουν πολλές ώρες κάθε μέρα για να συλλέξουν νερό. Συχνά οι γυναίκες και τα παιδιά των κοινοτήτων αναλαμβάνουν αυτή την αποστολή. Όταν ρυθμίζουμε την παροχή νερού στις καλλιέργειες μας, συμβάλλουμε επίσης στην πρόσβαση των κοινοτήτων γύρω από τις καλλιέργειες, σε αυτές τις πηγές. Σε πολλές περιπτώσεις τις υποστηρίζουμε τις κοινότητες με την κατασκευή δεξαμενών νερού και υδρορροών. Έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε αυτή την υποστήριξη χάρη στα πακέτα δωρεών.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα με το νερό και τη δική μας δράση →

Χρηματοδότηση, κατασκευή και ανακαίνιση σχολείων

From Images

Το δημοτικό σχολείο Mboti στο Sosoma της Κένυας. Εδώ, η Better Globe χρηματοδότησε την ανακαίνιση του νηπιαγωγείου της φωτογραφίας και συνέβαλε με νερό, δεξαμενές νερού, υδρορροές και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας χρήματα από τα πακέτα δωρεάς.

Πολλά παιδιά οικογενειών που ζουν σε αφρικανικά χωριά πρέπει να συμβάλλουν στο σπίτι και η εκπαίδευση είναι σπάνια δωρεάν. Ως εκ τούτου, πολλοί γονείς απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αφήσουν τα παιδιά να πάνε στο σχολείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς τα χρειάζονται στο σπίτι και τα χρήματα είναι απαραίτητα για την αγορά φαγητού. Επειδή κατασκευάζουμε τις φυτείες μας στην ύπαιθρο και δημιουργούμε θέσεις εργασίας, προσφέρουμε έμμεσα στα παιδιά την ευκαιρία να πάνε στο σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που το Better Globe χρηματοδοτεί, κατασκευάζει και ανακαινίζει σχολεία →

Μικροδάνεια

Λειτουργούμε τις φυτείες μας, σε ορισμένες περιοχές όπου ο φτωχός πληθυσμός αποτελείται από αγρότες. Η μικροχρηματοδότηση επιτρέπει στους ανθρώπους της περιοχής να κερδίζουν τα δικά τους χρήματα, επεκτείνοντας τις δικές τους γεωργικές δραστηριότητες και το εισόδημά τους. Ένα μέρος του δανείου χρησιμοποιείται συχνά για να κάνει τη ζωή τους πιο άνετη, αγοράζοντας μια στέγη από κασσίτερο ή ένα άνετο στρώμα.

Μπορεί επίσης να πάει σε πράγματα που καθιστούν δυνατή για τους ανθρώπους την μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων, όπως η αγορά μιας ηλιακής λάμπας αντί για λάμπες κηροζίνης. Η υγειονομική περίθαλψη είναι επίσης σημαντική, ενώ ορισμένοι χρησιμοποιούν τα δάνειά τους για να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν τη γεωργία ή την κτηνοτροφία ή ακόμη για να ξεκινήσουν μια άλλη επιχείρηση με στόχο να δημιουργήσουν δευτερεύον εισόδημα.

From Images

Ηλιακό πάνελ στην οροφή του σπιτιού ενός μικροπιστωτή

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σχολικά δίδακτρα ή για την κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων. Οι δανειολήπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να δανειστούν περιουσιακά στοιχεία όπως καρέκλες (για μια καφετέρια ή για μαθήματα, για παράδειγμα), δεξαμενές νερού και ηλιακά κύτταρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα μικροδάνεια εδώ →

Ίδρυμα Better Globe

Από το 2016, εμείς στο Better Globe υπολογίζουμε τα χρήματα από τα πακέτα δωρεάς ξεχωριστά, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τα δέντρα σας, σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ο σωστός τρόπος δράσης. Ταυτόχρονα, εμείς στο Ίδρυμα Better Globe έχουμε αρκετές συνεργασίες σε τοπικά έργα με άλλες εταιρείες, όπως η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας της Κένυας, το KenGen.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις συνεργασίες μας εδώ →

Τακτικές αποταμιεύσεις
Το πακέτο δωρεάς μπορεί βεβαίως να συνδυαστεί με την αγορά οποιουδήποτε αριθμού δέντρων εκτός από τα δύο που περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο. Εμείς στο Better Globe ενθαρρύνουμε και επιβραβεύουμε τις τακτικές αποταμιεύσεις.

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mukau.gr
Τηλέφωνο: 2310-757357 - 6977-366300