Τι μπορείτε να κάνετε

Τη στιγμή που η φτώχεια, η έλλειψη μόρφωσης και η καταστροφή του περιβάλλοντος αυξάνονται καθημερινά, χρειαζόμαστε τη βοήθεια χιλιάδων ανθρώπων που επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθειά μας. Με την υποστήριξή σας μπορείτε να κάνετε ουσιαστική διαφορά για τους ανθρώπους που το χρειάζονται- και παράλληλα να βγάλετε κάποια χρήματα. Η έννοια της αλληλοβοήθειας στην καλύτερή της μορφή!

Η συμβολή στην Better Globe είναι εύκολη υπόθεση και εξασφαλίζει τεράστια βελτίωση στις ζωές των ανθρώπων στην Αφρική. Επιπλέον, είναι προσοδοφόρα από πολλές απόψεις. Πρωτίστως, για το περιβάλλον και τον πλανήτη. Στη συνέχεια, ενισχύει την αυτοπεποίθηση των λιγότερο ευνοημένων, ενώ επιφέρει κέρδη σε όσους επιλέξουν να συνεισφέρουν στην Globe.

Μπορείτε να συμβάλετε με τους εξής τρόπους:

Αγοράζοντας ένα πακέτο δωρεάς

.
.
Η αγορά ενός πακέτου δωρεάς σας δίνει δύο δέντρα, 500 λίτρα/130 γαλόνια του καθαρού νερού, επιχορηγήσεις για το σχολείο και τις δραστηριότητες μικροπίστωσης, ενώ κερδίζετε χρηματική επιστροφή από δύο δέντρα σας. Διαβάστε περισσότερα για τα πακέτα δωρεάς »
.
.
.

Αγοράζοντας δένδρα

.
.
Με την αγορά ενός ή περισσότερων δένδρων, συμβάλλετε στη δημιουργία θέσεων εργασίας, την αντιμετώπιση της ερημοποίησης και την απορρόφηση διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Παράλληλα λαμβάνετε εισόδημα από τα δένδρα σας.Διαβάστε περισσότερα για την αγορά δένδρων»
.
.

Αγοράζοντας μηνιαία συνδρομή

.
.
Αγοράζοντας μηνιαίο πακέτο δωρεάς, απολαμβάνετε μακροπρόθεσμη δέσμευση. Αποκτάτε 24 δένδρα που σας παρέχουν εισόδημα, ενώ ελαττώστε στο μέγιστο το ενεργειακό αποτύπωμα ολόκληρης της οικογένειάς σας. Μάθετε περισσότερα για τη μηνιαία συνδρομή »
.
.
.
.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς δουλεύουμε, τις φυτείες μας, τις σχολικές ή μικροπιστωτικές μας δραστηριότητες κάντε κλικ εδώ»