Εφάπαξ αγορές

Δέντρα Better Globe η καλύτερη αγορά στον πλανήτη

Εκτός από την αυτόματη μηνιαία αγορά δέντρων, μεγάλο είναι και το κέρδος σε εφάπαξ αγορές. Π.χ σε μία αγορά 1.000 δέντρων, αρχικού κόστους 15.000€, μπορείτε άμεσα να κερδίσετε από την έκπτωση 2.000€! Το κέρδος από τον καρπό αραβικό κόμμι από την 5η μέχρι την 19η χρονιά θα είναι 2.250€ κάθε χρόνο και θα το πληρώνεστε κάθε Δεκέμβρη! Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι ένας 13ος και 14οςμισθός μαζί, πληρωτέος κάθε Δεκέμβρη για 15 συνεχή χρόνια!

Και την 20η χρονιά που θα κοπούν τα δέντρα σας, το ελάχιστο κέρδος σας από την συσσωρευμένη ξυλεία βάσει συμβολαίου είναι το 1.000% του κόστους αγοράς πριν την έκπτωση, δηλαδή 150.000€. Αυτή η πληρωμή θα μπορούσε να σπουδάσει τα παιδιά σας,  να σας κάνει καλά από κάποια σοβαρή ασθένεια, να σας εξασφαλίσει ένα καλό εφάπαξ και πολλά οικονομικά άνετα χρόνια! Συνολικά λοιπόν θα έχετε κερδίσει 172.500€.

Αλλά αυτό το ποσό θα παίρνατε αν δεν ανέβαινε καθόλου η καθαρή τιμή της ξυλείας. Πιθανότητα τελείως εξωπραγματική; Δεν συμφωνείτε; Σε αυτό το ποσό λοιπόν θα προστεθεί και ένα σημανιτκό Bonus που θα προκύπτει από την καθαρή* αύξηση της τιμής ξυλείας.

Αν αυτά τα νούμερα σας τρομάζουν, αρκεί να σας θυμίσουμε ότι ένα 20χρονο δέντρο mukau δίνει σήμερα 150€ ξυλεία αν δηλαδή είχατε αγοράσει τα 1.000 δέντρα πριν 20 χρόνια σήμερα θα άξιζαν 150.000€. Αν η τιμή της ξυλείας του σε 20 χρόνια από τώρα απλά διπλασιαστεί και φτάσει τα 300€, τότε τα 1.000 σας δέντρα θα αξίζουν 300.000€! Έτσι απλά!

Κι αυτό γιατί εσείς αγοράζετε ένα μικρό δεντράκι προς 15€ και θα πληρωθείτε για την ξυλεία ενός 20χρονου δέντρου! Όλες οι άλλες επιλογές, π.χ. ταμιευτήριο, προθεσμιακές καταθέσεις, ή ακόμα και η ακίνητη περιουσία, ούτε που κοντεύουν το κέρδος από τα δέντρα Better Globe! Κι αυτό γιατί το δέντρο είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο το οποίο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ σε διαστάσεις!

Αν έχετε μερικές οικονομίες κάπου, ίσως είναι καιρός να προβληματιστείτε πολύ σοβαρά αν αυτές οι οικονομίες δουλεύουν για εσάς τόσο σκληρά όσο εσείς δουλέψατε εσείς για να τις αποκτήσετε!

Αν δεν έχετε οικονομίες τότε μπορείτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ απλά με καλύτερο προγραμματισμό, μειώνοντας ή κόβοντας κάποιες βλαβερές συνήθειες π.χ. το τσιγάρο ή οτιδήποτε άλλο περιττό έξοδο να συμμετέχετε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνταξιοδοτικής εξασφάλισης με ελάχιστη αξία 0,5€ την ημέρα.

Κάντε κλικ στο κουμπί για να δείτε  πλήρη ανάλυση της Εφάπαξ αγοράς 1.000 δέντρων και σύγκριση με άλλες επιλογές κεφαλαίου !