Πακέτα Εξασφάλισης BG

Σπουδές παιδιών, Εφάπαξ, Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει φέρει στην επιφάνεια τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συστήματος κοινωνικών παροχών των περισσοτέρων κρατών. Καθημερινά, βλέπουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδηλώσεις ανθρώπων για χαμένα κοινωνικά κεκτημένα όπως το όριο συνταξιοδότησης, το ασφαλιστικό, η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η δωρεάν πανεπιστημιακή μόρφωση, κτλ!

Δυστυχώς, όμως, όσο κι αν διαδηλώνουμε τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν καλύτερα! Κι αυτό γιατί, τα κράτη, προκειμένου να μην χρεοκοπήσουν, θα αυξάνουν τις φορολογίες και θα μειώνουν τις κοινωνικές παροχές! Και όσο περνούν τα χρόνια, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ προηγουμένως, είναι επιτακτική η ανάγκη ο καθένας από εμάς να φροντίσει μόνος του για τις σπουδές των παιδιών του, το εφάπαξ κατά τη συνταξιοδότηση του, και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Ας δούμε πως οι αγορές δέντρων Better globeμπορούν να δώσουν λύσεις στις πιο πάνω σοβαρότατες ανάγκες.

1. Αυτόματο μηνιαίο πρόγραμμα Συνταξιοδοτικής Εξασφάλισης

Αν αγοράζετε  1 δέντρο BG κάθε μήνα το συνολικό κόστος αγοράς σε 10χρόνια θα είναι 1.233€.
Από τον 5ο χρόνο και μετά το ετήσιο κόστος αγοράς των 12 δέντρων σας μειώνεται σταδιακά και ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ τον 10ο χρόνο  από τα  κέρδη 15% του καρπού αραβικού κόμμι κ.α.!   Έτσι τα δέντρα σας  συνεχίζουν να αγοράζονται και να προστίθενται στην ιδιοκτησία σας και ταυτόχρονα αρχίζετε να εισπράττετε ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ!
Την 20η χρονιά που θα κοπούν τα 12 δέντρα της 1ης χρονιάς  θα πάρετε 2052€ ή 171€ τον μήνα .
Και αυτό θα γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο. Δεν τελειώνει ποτέ!
Κληρονομείται και μεταβιβάζεται στα παιδιά και στα εγγόνια σας!
Σε αυτό το ποσό μάλιστα θα προστεθεί και ένα Bonus από την πιθανή καθαρή* αύξηση της τιμής ξυλείας.(* Καθαρή  τιμή είναι η τιμή που προκύπτει μετά τα έξοδα της κοπής, επεξεργασίας και μεταφοράς της ξυλείας.)
Κάθε χρόνο θα αγοράζονται 12 δέντρα και θα κόβονται 12 δέντρα. Θα έχετε δηλαδή MONIMA μία ΦΥΤΕΙΑ ΑΠΟ 192 ΔΕΝΤΡΑ που θα σας δίνουν κέρδος από καρπούς και ξυλεία! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
Βρείτε λοιπόν τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ παράγοντα Latte και εξασφαλίστε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ επιθυμητή σύνταξη.

1. Πρόγραμμα συνταξιοδοτικής εξασφάλισης με 0,5€ την ημέρα
2. Πρόγραμμα Σύνταξης και Εφάπαξ

2. ΕΦΑΠΑΞ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝΤΡΩΝ BETTER GLOBE

Εκτός από την αυτόματη μηνιαία αγορά δέντρων, μεγάλο είναι και το κέρδος σε εφάπαξ αγορές. Π.χ σε μία αγορά 1.000 δέντρων, αρχικού κόστους 15.000€, μπορείτε άμεσα να κερδίσετε από την έκπτωση 2.000€! Το κέρδος από τον καρπό από την 5η μέχρι την 19η χρονιά θα είναι 2.250€ κάθε χρόνο και θα το πληρώνεστε κάθε Δεκέμβρη! Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι ένας 13ος και 14οςμισθός μαζί, πληρωτέος κάθε Δεκέμβρη για 15 συνεχή χρόνια!

Και την 20η χρονιά που θα κοπούν τα δέντρα σας, το ελάχιστο κέρδος σας από την συσσωρευμένη ξυλεία βάσει συμβολαίου είναι το 1.000% του κόστους αγοράς πριν την έκπτωση, δηλαδή 150.000€. Αυτή η πληρωμή θα μπορούσε να σπουδάσει τα παιδιά σας,  να σας κάνει καλά από κάποια σοβαρή ασθένεια, να σας εξασφαλίσει ένα καλό εφάπαξ και πολλά οικονομικά άνετα χρόνια! Συνολικά λοιπόν θα έχετε κερδίσει 183.750€.

Αλλά αυτό το ποσό θα παίρνατε αν δεν ανέβαινε καθόλου η καθαρή τιμή της ξυλείας. Πιθανότητα τελείως εξωπραγματική; Δεν συμφωνείτε; Σε αυτό το ποσό λοιπόν θα προστεθεί και ένα σημανιτκό Bonus που θα προκύπτει από την πιθανή καθαρή* αύξηση της τιμής ξυλείας.

Αν αυτά τα νούμερα σας τρομάζουν, αρκεί να σας θυμίσουμε ότι ένα 20χρονο δέντρο mukau δίνει σήμερα  150€ ξυλεία αν δηλαδή είχατε αγοράσει τα 1.000 δέντρα πριν 20 χρόνια σήμερα θα άξιζαν 150.000€. Αν η τιμή της ξυλείας του σε 20 χρόνια από τώρα απλά διπλασιαστεί και φτάσει τα 300€, τότε τα 1.000 σας δέντρα θα αξίζουν 300.000€! Έτσι απλά!

Κι αυτό γιατί εσείς αγοράζετε ένα μικρό δεντράκι προς 15€ και θα πληρωθείτε για την ξυλεία ενός 20χρονου δέντρου! Όλες οι άλλες επιλογές, π.χ. ταμιευτήριο, προθεσμιακές καταθέσεις, ή ακόμα και η ακίνητη περιουσία, ούτε που κοντεύουν το κέρδος από τα δέντρα Better Globe! Κι αυτό γιατί το δέντρο είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο το οποίο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ σε διαστάσεις!

3. Πρόγραμμα Εφάπαξ αγοράς 1.000 δέντρων.

* καθαρή τιμή ξυλείας είναι η τιμή που προκύπτει αφού αφαιρεθεί το  κόστος κοπής,επεξεργασίας και μεταφοράς της ξυλείας.

Αν έχετε μερικές οικονομίες κάπου, ίσως είναι καιρός να προβληματιστείτε πολύ σοβαρά αν αυτές οι οικονομίες δουλεύουν για εσάς τόσο σκληρά  όσο εσείς δουλέψατε εσείς για να τις αποκτήσετε!

Αν δεν έχετε οικονομίες τότε μπορείτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ απλά με καλύτερο προγραμματισμό,  μειώνοντας ή κόβοντας  κάποιες βλαβερές συνήθειες π.χ. το τσιγάρο ή οτιδήποτε άλλο περιττό έξοδο να συμμετέχετε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνταξιοδοτικής εξασφάλισης με ελάχιστη αξία 0,5€ την ημέρα.

Υπάρχουν έτοιμα πακέτα προγραμμάτων τα οποία καλύπτουν κάποιες πάγιες ανάγκες.  Διπλασιάστε ή τριπλασιάστε τα ποσά αναλόγως για να τα προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Αν πάλι δεν βρείτε αυτό που θέλετε μπορείτε να μας στείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας τις προτιμήσεις σας  και να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα στις δικές σας απαιτήσεις.
Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε τα προγράμματα :

1. Πρόγραμμα συνταξιοδοτικής εξασφάλισης με 0,5€ την ημέρα
2. Πρόγραμμα Σύνταξης και Εφάπαξ
3. Πρόγραμμα Εφάπαξ αγοράς 1.000 δέντρων.